BEWEGEN TIJDENS KANTOORUREN MET SWOPPER

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • BEWEGEN TIJDENS KANTOORUREN MET SWOPPER

Zit je ook telkens gespannen op je kantoorplek? Ben je nou ook op zoek naar meer comfort tijdens de kantoor uurtjes? Krijg jij ook klachten van een hele dag achter je bureau zitten? Jij weet vast ook wel dat een hele dag achter je bureau zitten ook niet goed voor je is. Uit meerdere onderzoeken bleek ook dat als je een hele dag achter je bureau zit, het slecht voor je gezondheid is. Soms nog wel slechter dan dat je rookt. Een goede manier om meer beweging en comfort te krijgen op je (thuis) kantoor, is door gebruik te maken van een Swopper. 

ERGONOMISCHE KRUK

Een Swopper kun je zien als een ergonomische kruk. Het zitvlak zit vast op een veersysteem waardoor je nooit stil zit. Het is dus vanzelfsprekend dat je nooit stil zit. Door het telkens van houding te wisselen blijven de spieren actief en neemt de stabiliteit in de rug toe. Niet zo gek dus, dat het door veel fysiotherapeuten wordt aanbevolen.

MEER BEWEGING EN COMFORT

De Swopper heeft als grote voordeel ten opzichte van een normale bureaustoel dat het de rugspieren activeert. Omdat je op de Swopper steeds een nieuwe actieve zithouding aanneemt en het je spieren sterk houdt. Hierdoor voorkom je rugklachten en zo houdt je je lichaam ook nog eens gezond. Daarnaast stimuleert de Swopper de lichaamsbeweging door het 360 graden aandrijfgedeelte en het speciale veersysteem. Niet alleen is de Swopper goed voor je gezondheid, het is ook nog eens een echte aanwinst in je (thuis) kantoor door zijn unieke uiterlijk.

GEEN PIJN MAAR PLEZIER

De Swopper heeft naast zijn mooie design ook nog eens een fantastisch 3D technologie. Jouw bewegingen volgt die precies in alle richtingen: vooruit, opzij en zelfs verticaal. Door de effectieve op- en neergaande beweging, worden de tussenwervelschijven in je rug ontlast. De rug wordt niet door een rugleuning, maar door de eigen sterke spieren ondersteund. Met als resultaat geen pijn, maar een goed humeur en meer plezier tijdens het kantoorwerk.

KIES VOOR JEZELF DOOR SWOPPER

Ben jij je rugklachten nou ook zo zat? Kies voor jezelf, meer comfort en voor je gezondheid. De Swopper ondersteunt en stimuleert ervoor dat je actief en gezond zit met regelmatige houding wisselingen. Geen gespannen zithouding of rugpijn, maar comfort en geen klachten meer. Wil jij ook genieten van alle voordelen van de Swopper? Bestel de Swopper nu online en kies voor jezelf voor een betere werkplek.

Andere bekeken ook