Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Bureaustoel cognac

Op zoek naar een cognac bureaustoel? Bekijk onze gehele selectie in verschillende prijsklassen.

Een bureaustoel is een van de meest gebruikte voorwerpen op kantoor. Jij of je personeel zit urenlang achter een computer, waardoor het belangrijk is dat de werkplek optimaal is. Door een gezonde en goede zithouding te stimuleren, voorkom je lichamelijke klachten bij jou of je personeel. Denk hierbij aan kwaaltjes zoals nekpijn en rugpijn. Door te kiezen voor een kwalitatief goede cognac bureaustoel, tackel je direct deze mogelijke klachten.


bureaustoel24


bureau22


bureau23


stoel25


stoel26


stoel27


BEKIJK ALLE COGNAC BUREAUSTOELEN

Cognac bureaustoel kopen? Zorg voor de juiste zithouding

Wist je dat de bureaustoelen in- en af te stellen zijn? Hierdoor ben je verzekerd van een bureaustoel met een ergonomische zitting, wat weer zorgt voor een hogere productiviteit op de werkvloer. Door deze fijne zitten kun je moeiteloos een werkdag achter je bureau zitten, zonder dat je rug- of nekklachten ervaart. Ga je de bureaustoel voor het eerst afstellen, zorg er dan voor dat de hoek van de benen en de armen ongeveer 90 graden bedraagt.

Wat de beste bureaustoel is, is volledig afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Een bureaustoel cognac zorgt voor een luxe uitstraling in je kantoor, maar heb je ook al eens aan het materiaal gedacht? De een prefereert een bureaustoel van leder, terwijl de ander liever werkt op een bureaustoel met een gestoffeerde zitting of een bureaustoel met net bespanning.

Hierdoor zijn er vandaag de dag vele mogelijkheden als het op het materiaal van de bureaustoel aankomt. Voor wat voor soort stoel je ook kiest, je bent er altijd van verzekerd dat een gezonde en actieve werkhouding wordt bevorderd.

NPR en ARBO gekeurd

Ook al kan een bureaustoel in het cognac er nog zo mooi uitzien, je wil er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een kwalitatief goede stoel in huis haalt. De stoel moet immers jarenlang mee kunnen gaan. Daarom zijn de modellen getest en goedgekeurd door NPR en ARBO. Hierdoor voldoet ieder model aan de 1335 norm en de ARBO norm. Door de diverse instelmogelijkheden kun je gezond en ergonomisch verantwoord werken.

Tip! Om de zithouding verder te perfectioneren is het verstandig om ook een bureau te bestellen dat in hoogte te verstellen is. Met een elektrisch zit sta bureau kan dit erg makkelijk. Hierdoor rusten je armen fijn op het bureaublad en op de armleuningen van de bureaustoel.

Pas je cognac bureaustoel naar eigen wens aan

Uiteraard is iedere stoel volledig naar je eigen wens aan te passen. Ieder lichaam is immers weer anders, waardoor er ook andere soorten ondersteuningen nodig zijn. Hierdoor kun je de armsteunen, lendensteun en de zitting volledig op jouw lichaam aanpassen.

Hierdoor wordt de kans op lichamelijke klachten kleiner en, minstens zo belangrijk, zit je vele malen comfortabeler. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. nietwaar?

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel