Over ons

Over ons

Het team achter Jouwbureaustoel zoekt dagelijks met plezier en kennis de beste deals omtrent bureaustoelen voor jou bij elkaar. Wij hebben een verzamelplaats van een breed assortiment bureaustoelen gecreëerd, rekening houdend met kwaliteit, prijs, design en ergonomie. Om dit overzichtelijk te houden zijn de soorten bureaustoelen in categorieën opgedeeld zodat jij gemakkelijk de bureaustoel vindt die het best bij jou past. 


Het is te allen tijde van belang, om de wervelkolom in zijn meest gezonde en neutrale positie te behouden. Dat betekent een gezonde holling in de lage rug, een matige bolling van de borstwervelkolom en een redelijk steile positie van de nekwervelkolom.

ergonomie specialist

Dit vinden wij belangrijk

Wij testen de bureaustoelen op een aantal criteria, hierdoor is er secuur een selectie gemaakt van de beste bureaustoelen onderverdeeld in categorieën.

Prijs

Er word gekeken naar de prijs en de verhouding van de kwaliteit. Het budget kan leidend zijn bij de keuze voor de juiste stoel. Daarom zijn de meest voordelige deals bij elkaar gezocht in elke prijsklasse.

Kwaliteit

Om te zorgen dat de keuze valt op een bureaustoel die jaren mee kan doen wij onderzoek naar het materiaal van de stoel. Dit doen wij om de kwaliteit van onze selectie te garanderen.

Design

Uiteraard wil men dat het uiterlijk van de bureaustoel past bij het interieur. Wij scheiden de stoelen op types en design.

Ergonomie

Het allerbelangrijkst aan de bureaustoel is de houding die je aanneemt, oftewel de zithouding. Elke bureaustoel wordt daarom onder de loep genomen door professionals. Het team kijkt dan ook onder andere naar het schoudergewricht en het heupgewricht die loodrecht op elkaar dienen te staan.

Stuur ons een berichtje

Heb je vragen? Stel ze gerust. We proberen zo snel mogelijk berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden!

  •  Spinnekop 2-3, 1444GN, Purmerend
  • Info@jouwbureaustoel.nl
0 of 350

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP