Bureaustoel met voetsteun

Op zoek naar een bureaustoel met voetsteun? Hier vind je bureaustoelen met voetensteun van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen.


bureaustoel zwart leer
bureaustoel met voetensteun bl
model 1


model 2


Bekijk alle bureaustoelen met voetensteun

Ongetwijfeld heb je als ondernemer wel eens gehoord van het fenomeen bureaustoel met een voetsteun. Een bureaustoel met verstelbare voetsteun of een bureaustoel met opklapbare voetsteun lijkt in de kantoorwereld steeds populairder te worden en duikt in steeds mer kantoren, ook thuiskantoren, op. Dat is natuurlijk geen toeval, maar heeft te maken met de meerwaarde die een bureaustoel met voetsteun heeft. Wat zijn de voordelen van dit type bureaustoelen? Als je zzp’er of ondernemer bent, welke opties zijn er dan als je een geschikte bureaustoel met voetsteun zoekt? En waar moet je op letten bij de aankoop van een bureaustoel met verstelbare voetsteun of een bureaustoel met opklapbare voetsteun?

Wat is de meerwaarde van een bureaustoel met speciale voetensteun?

Het belangrijkste nut van een bureaustoel met een verstelbare voetensteun is het feit dat deze stoelen zorgen voor optimaal ergonomisch zitcomfort. Er zijn veel bureaustoelen die voetensteunen hebben die niet verstelbaar zijn. Hierin zit meteen het grote voordeel van een bureaustoel met een opklapbare voetsteun: je kunt deze stoelen perfect instellen op jouw lengte. En zo voorkomen dat je uiteindelijk, door lang achter elkaar op een stoel te zitten, last krijgt van je benen, schouders, nek en/of je rug. Naast dit ergonomische comfort, is een tweede voordeel van een bureaustoel met voetsteun het feit dat door de verstelbaarheid van de voetensteun je jouw voeten perfect kunt laten rusten, zodat je lang achter elkaar kan doorwerken.

Je krijgt namelijk veel minder snel last van je benen en voeten als je goed ondersteund wordt via een bureaustoel met verstelbare voetsteun. Stoelen met een verstelbare voetensteun zorgen er namelijk voor dat je voeten en enkels niet dik en opgezwollen raken.

Aandachtspunten bij het kopen van een bureaustoel met voetsteun

Qua soorten bureaustoel met verstelbare voetsteun is er de nodige variatie. Daarom is het slim om tijdens het oriënteren op de voor jou beste stoel een aantal zaken in de gaten te houden.

Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor een bureaustoel die en voetensteun heeft die op meerdere manieren verstelbaar is. De voetsteun moet niet alleen in de hoogte verstelbaar zijn, maar ook aangepast kunnen worden in een hoek. Je voeten staan namelijk nooit exact recht op de voetensteun. Door te kiezen voor een bureaustoel met een dubbele verstelbaarheid, kun je de voetensteun honderd procent afstemmen op de stand van je benen en zo nog meer ergonomisch comfort creëren.

Naast de dubbele verstelbaarheid is een tweede punt van aandacht de inklapbaarheid aan de voetensteun. Een bureaustoel met opklapbare voetsteun kopen heeft als voordeel dat je tussentijds ook even de voetensteun kunt inklappen, zodat je je benen even lekker kunt losschudden. De hele tijd jouw benen ondersteunen als je zitten werkt, is namelijk qua comfort niet fijn. Je moet ook de mogelijkheid hebben om via een inklapbare steun de benen los te laten hangen.

Verder kun je, als derde aandachtspunt, letten op de stofsoort van de door jou beoogde bureaustoel met verstelbare voetsteun. Ga je voor een stoel met zachte stof of voor een stoel met leren bekleding? Naast je voeten moet ook je zitvlak immers goed ondersteund worden. De praktijk leert dat bureaustoelen met een leren bekleding doorgaans meer gewaardeerd worden en een hoger zitcomfort bieden. Let dus niet alleen op de voetensteun, maar neem de totale stoel mee.

Daarbij is als vierde aandachtspunt de rugleuning erg belangrijk. Deze moet een bolling hebben in het midden, zodat je tijdens het bureauwerk voldoende ondersteuning in je rug hebt. Gebeurt dit niet, dan zit het misschien met je bene wel goed, maar krijg je na een paar uur werken alsnog flinke last van de rug. En dat is natuurlijk precies wat je niet wilt. Ten slotte is het verstandig om de prijs van de stoel goed te bekijken. Vaak geldt bij bureaustoelen dat goedkoop duurkoop is. Maar teveel betalen is natuurlijk ook niet nodig. Kijk daarom eens in onze brede collectie bureaustoelen voor een perfecte stoel die én kwalitatief perfect én qua prijs aantrekkelijk is.

Vind hier je ergonomische bureaustoel met voetensteunen

In onze webwinkel vind je uiteenlopende soorten bureaustoelen voor thuiskantoren of jouw kantoor op locatie. Of je nu gaat voor een bureaustoel met opklapbare voetsteun, een leren stoel met sterke zwenkwielen of voor andere typen bureaustoelen: als je jouw favoriete uitvoering niet in onze collectie vindt, ga je jouw bureaustoel nergens vinden. Bestellen van jouw stoel kan eenvoudig online, waarna wij de bestelling rondmaken en zorgen voor een snelle levering. Mocht je vragen hebben over ons aanbod of voor een grote bestelling met korting willen gaan, neem dan contact op met onze ervaren klantenservice!