Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Bureaustoel met voetsteun

Bureaustoel met voetsteun

Op zoek naar een bureaustoel met voetsteun? Bij JouwBureaustoel vind je het grootste aanbod bureaustoelen voor de laagste prijs. Hieronder vind je een overzicht van goede bureaustoelen met voetsteun. Alle bureaustoelen in deze categorie zijn bij uitstek geschikt om zeer lang achter de computer te werken.

Onze Partners

In onze webshop vind je bureaustoelen van alle grote webshops van Nederland. Hierdoor weet je zeker dat jij altijd de beste deal in huis haalt. 

Bol.com
Coolblue
Amazon
VtWonen
Fonq
Leen bakker

Top 10 bureaustoelen met voetsteun

Ben jij op zoek naar de beste bureaustoelen met voetsteun? Via onderstaande knoppen word je gelijk doorgestuurd naar de top 10 bureaustoelen met voetsteun bij verschillende grote webshops in Nederland. Kortom, hier vind je direct de meest populaire bureaustoelen met voetsteun aanbiedingen van dit moment. 

Wat is een bureaustoel met voetsteun?

Ongetwijfeld heb je als ondernemer wel eens gehoord van het fenomeen bureaustoel met een voetsteun. Een bureaustoel met verstelbare voetsteun of een bureaustoel met opklapbare voetsteun lijkt in de kantoorwereld steeds populairder te worden en duikt in steeds meer kantoren, ook thuiskantoren, op. 

Dat is natuurlijk geen toeval, maar heeft te maken met de meerwaarde die een bureaustoel met voetsteun heeft. Wat zijn de voordelen van dit type bureaustoelen?

Als je zzp'er of ondernemer bent, welke opties zijn er dan als je een geschikte bureaustoel met voetsteun zoekt? En waar moet je op letten bij de aankoop van een bureaustoel met verstelbare voetsteun of een bureaustoel met opklapbare voetsteun? We vertellen het hieronder!

Waarom een bureaustoel met voetensteun kopen?

Het belangrijkste nut van een bureaustoel met een verstelbare voetensteun is het feit dat deze stoelen zorgen voor optimaal ergonomisch zitcomfort.

Er zijn veel bureaustoelen die voetensteunen hebben die niet verstelbaar zijn. Hierin zit meteen het grote voordeel van een bureaustoel met een opklapbare voetsteun: je kunt deze stoelen perfect instellen op jouw lengte. En zo voorkomen dat je uiteindelijk, door lang achter elkaar op een stoel te zitten, last krijgt van je benen, schouders, nek en/of je rug.

Naast dit ergonomische comfort, is een tweede voordeel van een bureaustoel met voetsteun het feit dat door de verstelbaarheid van de voetensteun je jouw voeten perfect kunt laten rusten, zodat je lang achter elkaar kan doorwerken.

Je krijgt namelijk veel minder snel last van je benen en voeten als je goed ondersteund wordt via een bureaustoel met verstelbare voetsteun. Stoelen met een verstelbare voetensteun zorgen er namelijk voor dat je voeten en enkels niet dik en opgezwollen raken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bureaustoel 

Qua soorten bureaustoel met verstelbare voetsteun is er de nodige variatie. Daarom is het slim om tijdens het oriënteren op de voor jou beste stoel een aantal zaken in de gaten te houden.

Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor een bureaustoel die en voetensteun heeft die op meerdere manieren verstelbaar is. De voetsteun moet niet alleen in de hoogte verstelbaar zijn, maar ook aangepast kunnen worden in een hoek. Je voeten staan namelijk nooit exact recht op de voetensteun. Door te kiezen voor een bureaustoel met een dubbele verstelbaarheid, kun je de voetensteun honderd procent afstemmen op de stand van je benen en zo nog meer ergonomisch comfort creëren.

Naast de dubbele verstelbaarheid is een tweede punt van aandacht de inklapbaarheid aan de voetensteun. Een bureaustoel met opklapbare voetsteun kopen heeft als voordeel dat je tussentijds ook even de voetensteun kunt inklappen, zodat je je benen even lekker kunt losschudden. De hele tijd jouw benen ondersteunen als je zitten werkt, is namelijk qua comfort niet fijn. Je moet ook de mogelijkheid hebben om via een inklapbare steun de benen los te laten hangen.

Verder kun je, als derde aandachtspunt, letten op de stofsoort van de door jou beoogde bureaustoel met verstelbare voetsteun. Ga je voor een stoel met zachte stof of voor een stoel met leren bekleding? Naast je voeten moet ook je zitvlak immers goed ondersteund worden. De praktijk leert dat bureaustoelen met een leren bekleding doorgaans meer gewaardeerd worden en een hoger zitcomfort bieden. Let dus niet alleen op de voetensteun, maar neem de totale stoel mee.

Daarbij is als vierde aandachtspunt de rugleuning erg belangrijk. Deze moet een bolling hebben in het midden, zodat je tijdens het bureauwerk voldoende ondersteuning in je rug hebt. Gebeurt dit niet, dan zit het misschien met je benen wel goed, maar krijg je na een paar uur werken alsnog flinke last van de rug. En dat is natuurlijk precies wat je niet wilt. Ten slotte is het verstandig om de prijs van de stoel goed te bekijken. Vaak geldt bij bureaustoelen dat goedkoop duurkoop is. Maar te veel betalen is natuurlijk ook niet nodig. Kijk daarom eens in onze brede collectie bureaustoelen voor een perfecte stoel die én kwalitatief perfect én qua prijs aantrekkelijk is.

Vind hier je ergonomische bureaustoel met voetensteunen

In onze webwinkel vind je uiteenlopende soorten bureaustoelen voor thuiskantoren of jouw kantoor op locatie. Of je nu gaat voor een bureaustoel met opklapbare voetsteun, een leren stoel met sterke zwenkwielen of voor andere typen bureaustoelen: als je jouw favoriete uitvoering niet in onze collectie vindt, ga je jouw bureaustoel nergens vinden. Bestellen van jouw stoel kan eenvoudig online, waarna wij de bestelling rondmaken en zorgen voor een snelle levering. Mocht je vragen hebben over ons aanbod of voor een grote bestelling met korting willen gaan, neem dan contact op met onze ervaren klantenservice!


Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een bureaustoel met voetsteun kopen?

Een bureaustoel met voetsteun biedt extra comfort en ondersteuning, vooral bij langdurig zitten. Het helpt de druk op je benen en rug te verminderen, bevordert een betere bloedcirculatie en ondersteunt een ergonomische zitpositie.

Is een voetsteun op een bureaustoel verstelbaar?

Ja, de meeste bureaustoelen met voetsteunen hebben verstelbare functies. Je kunt de voetsteun meestal in- en uitklappen en soms ook de hoogte en hoek aanpassen voor optimale ondersteuning en comfort.

Is een bureaustoel met voetsteun alleen geschikt voor gamen?

Nee, hoewel vaak geassocieerd met gamingstoelen, zijn bureaustoelen met voetsteunen ook geschikt voor kantoorwerk, studeren, of ontspannen, waarbij comfort en ondersteuning tijdens langdurig zitten belangrijk zijn.

Wat is het prijsbereik voor bureaustoelen met voetsteun?

Bureaustoelen met voetsteun variëren in prijs, van betaalbare modellen rond de €100 tot premium varianten die €500 of meer kunnen kosten. De prijs hangt af van de kwaliteit, het merk, en de extra functies die de stoel biedt.

Waar kan ik een betrouwbare bureaustoel met voetsteun kopen?

Bureaustoelen met voetsteun zijn verkrijgbaar bij diverse retailers, waaronder gespecialiseerde kantoormeubelwinkels, gaming gear shops, en online winkels zoals JouwBureaustoel.nl, waar je een breed assortiment van kwalitatieve stoelen met verschillende functies kunt vinden.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel