Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Elektrische zit sta bureaus

Elektrische zit sta bureaus

Op zoek naar een elektrisch zit sta bureau? Hier vind je een in hoogte verstelbaar elektrisch bureau dat bij je past! Profiteer nu van deze deals.


Vind jouw ideale in hoogte verstelbaar elektrisch bureau


elektrisch zit sta bureau


in hoogte verstelbaar electrisch bureau


versie 3


versie 4


versie 5


versie 6


Bekijk alle elektrische zit sta bureaus

Elektrische zit sta bureaus zijn al enkele jaren helemaal hip. En dat is logisch, want elektrische zit sta bureaus hebben veel interessante voordelen te bieden. Maar wat kun je precies verwachten als je een elektrisch zit sta bureau kopen gaat? Welke kenmerken hebben elektrische zit sta bureaus? 

Wat zijn de voordelen van een zit sta bureau elektrisch? Heeft een in hoogte verstelbaar elektrisch bureau ook nadelen en zo ja welke? En, ten slotte, bij welke leverancier kun je terecht als je een elektrische zit sta bureau aanbieding zoekt en wat kun je daar qua assortiment verwachten? In dit artikel lees je de antwoorden op deze vragen en eigenlijk alles wat je wilt weten over elektrische zit sta bureaus. 

Doe er je voordeel mee en kies ook voor een ergonomisch en strak ontworpen elektrisch zit sta bureau. Zo maak je het jezlef een stuk gemakkelijker en kun je gezonder en efficiënter werken dan ooit tevoren!

Wat is een elektrisch zit-sta bureau?

Zit sta bureaus zijn bureaus die bedoeld zijn om kantoormedewerkers, thuiswerkers en mensen die veel achter een computer zitten te helpen om meer te bewegen en regelmatig van zithouding te veranderen, om zo rugklachten en andere fysieke klachten te voorkomen.

De voordelen van dit type bureau

Een elektrische zit-stabureau aanschaffen heeft voor mensen die veel achter een bureau zitten uiteenlopende voordelen te bieden. Het grootste pluspunt van een zit sta bureau dat elektrische te bedienen is, is natuurlijk het gebruiksgemak. Je hoeft dit type bureaus niet zelf handmatig te verstellen, maar kunt dat eenvoudig doen met een druk op de knop. Hoe gemakkelijk wil je het jezelf maken? 

Een tweede grote plus van sta-zitbureaus die elektrisch verstelbaar zijn, is het feit dat je jezelf hiermee dwingt om een gevarieerde werkhouding aan te nemen. Door goed in beweging te blijven, kun je op lange termijn veel fysieke problemen voorkomen bij het gebruik van elektrische zit sta bureaus, voor jezelf en/of voor je personeel. Nekklachten, rugklachten en RSI-problemen kunnen tot langdurig ziekteverzuim leiden. Door een elektrisch bedienbaar zit-stabureau aan te schaffen voorkom je dit soort problemen en kun je het ziekteverzuim flink terugdringen.

In de derde plaats is een zit-stabureau ideaal om jezelf en/of je medewerkers in een goede conditie te houden. Doordat zit sta bureaus je uitdagen om in beweging te komen en niet de hele dag op een stoel te zitten, kun je met dit type bureaus veel extra calorieën verbranden en blijf je slanker en fitter. Ook dit is binnen organisaties en bedrijven belangrijk om het ziekteverzuim terug te dringen en de productiviteit te verhogen.

Want, dat is het vierde pluspunt, ook de productiviteit wordt – zo blijkt uit onderzoeken – hoger als er op kantoor een zit sta bureau ingezet wordt. Doordat je meer beweegt, vindt er een betere doorbloeding van het lichaam en de hersenen plaats. En dat heeft een zeer positief effect op het concentratievermogen en de werking van het menselijk brein.

 Fijn aan een zit-sta bureau is ten slotte ook het gegeven dat er op dit gebied, als je kiest voor de juiste groothandelaars en speciaalzaken, vandaag de dag veel te kiezen valt voor de kritische ondernemer en consument. Dit geldt niet alleen voor de grootte van de zit sta bureaus, maar ook voor de stijl, kleur en uitstraling. Kortom: zit sta bureaus die elektrisch werken, via het stroomnet of een accu, hebben tal van voordelen te bieden voor mensen die veel op kantoor werken en veel zittend werk verrichten.

De nadelen van een in hoogte verstelbaar elektrisch bureau

Heeft een in hoogte verstelbaar elektrisch bureau ook nadelen? Het antwoord op deze vraag is helaas: ja. Net als elk type meubel heeft ook een elektrisch bedienbaar zit-stabureau minpunten. Er bestaan zowel handmatig verstelbare als elektrisch bedienbare zit sta bureaus. Een nadeel van elektrische instelbare zit-sta bureaus is het feit dat deze bureaus stroom verbruiken. 

De meeste elektrische zit sta bureaus werken via en oplaadbare accu, die natuurlijk om de zoveel tijd opgeladen moet worden. Heb je een zit sta bureau maar is de accu leeg, dan kun je het bureau niet goed gebruiken. En zul je dus eerst de accu weer moeten opladen.

Naast dit nadeel is een ander nadeel van zit sta bureaus het kostenplaatje. Een zit sta bureau dat je elektrisch kunt instellen, is veelal duurder dan een handmatig bedienbaar zit sta bureau. Zeker als je een groot bedrijf hebt en tientallen elektrische zit sta bureaus moet inrichten voor jouw medewerkers, gaat het om een flinke investering. Maar realiseer je daarbij wel dat je door een elektrisch zit sta bureau kopen te gaan, investeert in je eigen gezondheid en/of die van je personeel. Op langere termijn verdienen dit soort bureaus zich dan ook weer terug, doordat het ziekteverzuim omlaag gaat.

Elektrisch zit sta bureau aanbieding

Kies je voor een elektrisch zit sta bureau kopen, dan benut je optimaal de voordelen van het fenomeen zit sta bureau die hiervoor genoemd zijn. Het ids raadzaam om, als er plannen voor aankoop zijn, goed te letten op een elektrische zit sta bureau aanbieding bij een speciaalzaak of groothandelaar. 

Door te wachten op een elektrische zit sta bureau aanbieding kun je, zeker bij een bulkaankoop, flink wat geld besparen. Bezoek nu de website van dé specialist in elektrische zit sta bureaus, Jouwbureaustoel.nl, en profiteer van de diverse acties die er op dit moment zijn. Veel succes! 

En bij vragen: schroom niet om de klantenservice te bellen voor advies op maat! Onze specialisten helpen je graag aan de beste bureaus die momenteel verkrijgbaar zijn, uiteraard voor een aantrekkelijke en concurrerende prijs!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP