Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Bureaustoel roze

Ben je op zoek naar een roze bureaustoel? Zoek niet verder. Wij hebben een groot aanbod roze bureaustoelen voor je geselecteerd. Ondanks de specifieke kleur hebben we een groot aanbod van stoelen die aan alle eisen voldoen die je mag verwachten; in hoogte verstelbaar, een hoog zitcomfort en luxe materialen. Wat wordt jouw nieuwe ergonomische bureaustoel?

Toont alle 4 resultaten

Roze bureaustoel kopen

Er zijn veel mensen die een roze bureaustoel kopen. Zo mogen veel tieners en kinderen zelf de indeling van hun kamer bepalen en een goede ergonomische bureaustoel kan dan natuurlijk niet ontbreken. Bij het doen van je huiswerk is het namelijk erg belangrijk dat je dit kunt doen vanuit een comfortabele stoel. Maar een praktische roze bureaustoel vinden die aan jouw wensen voldoet is nog niet zo makkelijk. Er zijn verschillende keurmerken en specificaties waar je op moet letten.

Hoewel een roze bureaustoel het populairst is in kinder- en tienerkamers, betekent dat niet dat deze kleur enkel gekozen wordt bij bureaustoelen voor de kinderkamer. Er zijn ook genoeg modern-ingerichte kantoren in Nederland waar een stijlvolle bureaustoel met deze kleur niet misstaat. Zorg dat je stijlvolle bureaustoel aan de volgende eisen voldoet:

In hoogte verstelbaar

Verwar een goede roze bureaustoel niet met een vergaderstoel. Vergaderstoelen zijn vaak niet in hoogte verstelbaar en zijn dus niet geschikt om voor langere tijd aan te zitten en werken. Een echte bureaustoel is in hoogte verstelbaar zodat je altijd een juiste werkhouding kunt aannemen. Op het internet kun je de precieze afmetingen en houdingen vinden die de Arbodienst heeft opgesteld.

Let op: een stoel die in hoogte verstelbaar is voldoet niet direct aan alle ergonomische eisen. Om officieel als ergonomische bureaustoel erkend te worden moet een stoel aan nog meer punten voldoen. Zodra deze goedgekeurd is krijgt deze het NEN-EN 1335 keurmerk mee. Hiermee weet je zeker dat he met een goedgekeurde bureaustoel te maken heeft waarbij je de beste prestaties mee behaalt!

Comfortabele zitting

Naast het verstellen van de hoogte is het van groot belang dat de zitting comfortabel aanvoelt. Goed zitcomfort ontstaat door een combinatie van stevigheid en zachtheid. Een stoel moet lekker zacht aanvoelen maar wel genoeg steun bieden aan de ruggenwervel.

Op JouwBureaustoel.nl vind je enkel bureaustoelen met een goed zitcomfort. Alle comfortabele bureaustoelen uit ons assortiment worden namelijk handmatig geselecteerd voordat deze op de website verschijnen. Als je zeker wil zijn dat je goed zit kun je kiezen voor een bureaustoel met een ergonomisch vormgegeven kuip.

Roze bekleding

Wanneer je een roze bureaustoel gata kopen is het materiaal van de roze bekleding ook belangrijk. Goed materiaal moet ademende eigenschappen hebben zodat je niet makkelijk gaat zweten op warme dagen. Daarnaast moet het materiaal van goede kwaliteit zijn. Het moet bestand zijn tegen normaal, dagelijks gebruik en niet te snel slijten. Dit geldt voor alle materialen, of het nou om stoffering of leer gaat.

We hebben ook een ruim aanbod aan leren bureaustoelen op onze website staan.

De volgende kleuren bureaustoelen zijn het meest populair:

  • Licht roze bureaustoel
  • Pastel roze bureaustoel of zalm roze

Tip: kies voor kunstleer als je niet teveel geld wil kwijt zijn aan je roze bureaustoel. Het prijsverschil tussen echt en kunstleer is behoorlijk groot en kunststof leer kan nog steeds van hoge kwaliteit zijn.

Verstelbare rugleuning

De gemakkelijkste manier om chronische rugpijn te ontwikkelen is door in een stoel te gaan zitten met een onjuiste rugleuning. Iedere persoon is net even anders dus als je de rugleuning niet kunt verstellen dan kun je nooit een juiste zithouding aannemen. Een verstelbare rugleuning is dan ook een absolute must!

Veel ergonomische roze bureaustoelen hebben ook een lendensteun die te verstellen is. Als u de rugleuning aan uw lichaam kunt aanpassen, kunt u met de juiste houding voor uw bovenrug en schouders zitten, terwijl u ook lendensteun krijgt voor uw onderrug.

Armsteunen

Kijk tot slot ook naar de armleuningen. Net als bij de rugleuning is het noodzakelijk dat je deze kunt aanpassen op de door jouw gewenste hoogte. De mogelijkheid om de armleuningen van de roze bureaustoel te verstellen zal je helpen om de gehele werkdag door te komen zonder je lichaam onnodig te belasten.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel