Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Industriële bureaustoelen

Industriële bureaustoelen

Industriële bureaustoel kopen? Hier vind je de gehele selectie industriële bureaustoelen van de beste kwaliteit voor de beste prijzen.

Het fenomeen industriele bureaustoel is in Nederland de laatste jaren behoorlijk populair geworden. Directeuren, zzp’ers en mensen die van een authentieke stijl houden kiezen in toenemende mate voor het aanschaffen van een industriële vintage bureaustoel. Maar waarom eigenlijk? Welke kenmerken en voordelen heeft een oude industriële bureaustoel kopen precies? Wat zijn de pluspunten van dit soort bureaustoelen? En welke mogelijkheden heb je als je een voor jouw geschikte industriële bureaustoel zoekt?


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN


bureaustoel7
industriele bureaustoel


Klik hier


stoel9


stoel33


stoel34


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Industriële vintage bureaustoel kopen?

Een oude industriele bureaustoel of een industriele vintage bureaustoel worden ook wel eens aangeduid als designstoelen, vanwege hun vaak robuuste uitstraling. Een industriele bureaustoel heeft doorgaans vrij specifieke kenmerken, die ervoor zorgen dat dit type bureaustoelen behoorlijk opvalt. In de eerste plaats kenmerkt een oude industriële bureaustoel zich door het robuuste karakter van deze stoelen. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en grondstoffen, zoals metaal, lederen bekleding en/of het gebruik van hardhout of rotan onderdelen. In de tweede plaats is een industriële vintage bureaustoel, zoals de naam industrieel feitelijk al aangeeft, vooral functioneel en praktisch.

Er worden basic materialen gebruikt die puur functioneel zijn, sterk en robuust en datgene doen waarvoor ze bedoeld zijn: een bureaustoel vormen die sterk is en gemakkelijk en comfortabel in het gebruik is. Ten derde geldt als kenmerk van een oude industriële bureaustoel het feit dat ze weinig onderhoud nodig hebben en lang meegaan. Een groot voordeel van dit type bureaustoel is dan ook hun lange levensduur. Ten slotte is kenmerkend voor industrieel ontworpen bureaustoelen het gegeven dat ze een stijlvol, stoer en tijdloos karakter hebben. Wil je dus als directeur, zzp’er of kantoormedewerker indruk maken, dan is de keuze voor een industriële stijl bureaustoel een van de beste opties!

De voordelen

De kenmerken die een industriele bureaustoel in hoofdzaak heeft, geven tegelijk al de meerwaarde en voordelen van deze stoelsoort aan. Ten eerste is een industriële bureaustoel aanschaffen voordelig vanwege de robuustheid van deze stoelen. Je hebt als koper de garantie op een stoel die tegen een stootje kan en er lang tegenaan kan. Een stoel ook die doorgaans weinig tot geen onderhoud nodig heeft. En dat is wel zo prettig, want als ondernemer heb je het natuurlijk al druk genoeg met andere zaken! Als tweede meerwaarde van een bureaustoel in industriele kan de doorgaans scherpe prijs genoemd worden waarvoor je dit stoeltype kunt aanschaffen.

Vaak gaat het om gebruikte bureaustoelen die al dan niet zijn opgeknapt en een tweede leven tegemoet gaan. Maar dat hoeft niet: er zijn ook vintage bureaustoelen in industriële stijl die nieuw gekocht kunnen worden. Het is maar net wat je wensen op dit gebied zijn. Maar kies je wel voor een vintage cq. tweedehands exemplaar, dan is dat gunstig voor het milieu en klimaat. En dat is direct het derde pluspunt van gebruikmaken van een industriële stijl bureaustoelen: je kiest hiermee voor een duurzame en milieuvriendelijke stoelsoort!

Welke mogelijkheden zijn er qua bureaustoelen in industriële stijl?

Wanner je als bedrijfseigenaar of zelfstandig ondernemer op zoek bent naar en strak ontworpen of lekker gedurfde stijl industriele vintage bureaustoel, dan valt er vandaag de dag genoeg te kiezen. Met name sterke stalen stoelen doen het vandaag de dag goed. Deze stoelen zijn voorzien van stevige frames en daardoor optimaal veilig. Daarbij kun je uiteraard kiezen voor industriële stoelen met of zonder wielen. De meeste geïnteresseerden kiezen hierbij voor de meest praktische bureaustoel, namelijk keen uitvoering die voorzien is van minstens vier maar liever vijf stevige zwenkwielen. Zo kun je jezelf snel en gemakkelijk verplaatsen achter je bureau.

Verder zijn er qua industrieel ontworpen bureaustoelen tal van opties qua afwerking (denk aan een houten of leren rugleuning, stof of kunststof) en ook op heet gebied van kleuren en vormgeving is de variatie groot. Ten slotte is er, voor wie een industriële stoel zoekt, op het gebied van prijscategorieën de nodige variatie. Kies je voor ene nieuwe stoel, dan ben je vaak meer kwijt dan als je een oude vintage stoel aanschaft. Hoe het ook zij en wat je ook kiest: je hoeft als ondernemer of directeur niet bang te zijn dat je jouw favoriete bureaustoel in vintage stijl niet gaat vinden. Zeker niet als je een kijkje neemt in ons uitgebreide assortiment!

Bekijk nu ons ruime aanbod industriële en vintage bureaustoelen in onze webwinkel. En zoek jouw favoriete oude industriele bureaustoel uit voor een scherpe prijs. Heb je nog vragen? Contacteer dan vrijblijvend onze helpdesk en je krijgt snel een antwoord!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel