Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Bureaustoel voor zware en lange mensen

Bureaustoel voor zware en lange mensen

Op zoek naar een bureaustoel voor lange of zware mensen? Hier vind je bureaustoelen voor zware personen van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen.

Ben je op zoek naar een bureaustoel voor lange mensen? Of wil je een bureaustoel voor zware mensen. Deze stoelen zijn geschikt tot wel 150 kg.


Bekijk alle bureaustoelen voor zware mensen

Het is belangrijk dat de zaken waar we de meeste tijd op of in doorbrengen, comfortabel zijn. Dat geldt voor uw inboedel zoals een bed of een bankstel. Maar we brengen ook een hoop tijd door achter ons bureau. Bij een full time job betekent dat dat u per dag misschien wel zo´n zes to acht uur op een stoel zit. Vaak zijn die stoelen erg oncomfortabel. Zeker als je groter bent dan de gemiddelde persoon is een bureaustoel voor lange mensen een prima oplossing.

Te lang en te veel zitten veroorzaakt namelijk vaak vele fysieke klachten zoals vermoeidheid, pijnklachten, overbelaste spieren en zelfs beschadigde tussenwervelschijven. Het beste advies is om afwisselend te gaan zitten, staan of lopen. Wanneer er toch veel moet worden gezeten, zorg dan voor een goede bureaustoel.

Het is daarom van het grootste belang dat een bureaustoel is afgestemd op de lengte en gewicht van de gebruiker. Dat geldt nog eens des te meer voor personen die wat langer of wat zwaarder zijn dan gemiddeld. Hun lichaam wordt meestal ook zwaarder belast dan normaal. Het aanschaffen van een bureaustoel voor zware mensen kan een lastig iets zijn. Gelukkig hebben diverse fabrikanten de laatste paar jaar ook voor lange en zwaardere personen goede producten ontwikkeld waarbij comfort en ergonomie voorop staat.

Want een verkeerde stoel zal vooral bij deze doelgroep eerder klachten opleveren. Maar bij ons bent u dan aan het juiste adres. Het moet wel heel erg gek lopen(of zitten) als u bij ons niet de juiste bureaustoel vindt. Lees hieronder meer over de voordelen van een bureaustoel voor zware mensen.

Waarom een bureaustoel voor zware mensen?

Ieder mens is uniek en elke lichaamsbouw is daarom anders. Speciaal voor zware mensen hebben wij een brede bureaustoel in het assortiment opgenomen. Zo kunt u moeiteloos gaan zitten en opstaan. En valt het anderen minder snel op dat u wellicht iets breder gebouwd bent.
Bent u langer dan normaal? Een bureaustoel voor lange mensen heeft een langere rugleuning(varieert van 60 tot 79 cm) en een grotere zitdiepte die toereikend voor uw lengte is.

Ook kan de zitting in hoogte worden versteld omdat de gasveren langer dan gebruikelijk zijn. Daarmee kan de zithoogte tot wel 65 cm. worden verhoogd. Zo kunt uw uw voeten plat op de grond zetten wanneer u op de beste bureaustoel zit en kunnen uw onderbenen en uw bovenbenen een hoek van 90 graden vormen. Dat is de meest ideale zithouding.

XXL bureaustoel

Voor diverse lichaamsgewichten bieden wij uiteraard verschillende, solide bureaustoelen op maat aan en helemaal op uw situatie, lichaam en wensen afgestemd. Zo hebben wij een bureaustoel tot 120 kg – een bureaustoel tot 130 kg, een bureaustoel tot 150 kg en een bureaustoel zwaargewicht in ons assortiment opgenomen. En wat te denken van een xxl bureaustoel.

Al onze bureaustoelen zijn getest op alle mogelijke onderdelen en uitgevoerd met vele extra´s. Denkt u hierbij aan een twee fasen gaslift, een in diepte verstelbare lendensteun of een breder zitvlak, een verstevigde constructie en een solide onderstel.
Omdat er bij zwaardere personen vaak meer druk dan gebruikelijk op de zitting komt te staan, wordt een bureaustoel voor zware personen met extra slijtvaste stof uitgevoerd. Zo kan uw bureaustoel tegen een stootje en heeft u er nog jaren plezier van.

Bureaustoel voor lange mensen

Wanneer u een keuze uit ons assortiment maakt, is dat een verantwoorde keuze. Zo bent u verzekerd van een goede en comfortabele stoel, die meestal ook nog eens aan de vele eisen die door de ARBO worden gesteld, voldoet. Een geschikte bureaustoel voor zware personen levert zowel voor de werknemer als de werkgever belangrijke voordelen op. Iemand die een goede en ontspannen zithouding heeft, is in staat meer werk te verzetten en zal zich beter op zijn taken kunnen concentreren. Dat geldt natuurlijk ook voor de thuissituatie.

De ARBO kijkt daar niet over de schouder mee, maar het resultaat is hetzelfde. Een comfortabele, solide bureaustoel die geschikt is voor uw specifieke lichaamsbouw en waar u de komende jaren op kunt vertrouwen. Die vindt u bij ons. Een geruststellende gedachte.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP