Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Bureaustoel groen

Ben je op zoek naar een rode bureaustoel? Zoek niet verder. Wij hebben een groot aanbod rode bureaustoelen voor je geselecteerd.


stoel33


groene bureaustoel
bureau45


bureau46


bureau47


BEKIJK ALLE GROENE BUREAUSTOELEN

Opzoek naar de geschikte bureaustoel voor je bureau? Waarom kies je dan niet eens voor een groene bureaustoel. Hoewel de kleur groen misschien op het eerste zicht een beetje gewaagd lijkt, is het de ideale keuze voor élk interieur. Natuurlijk zijn er groene bureaustoelen die écht opvallend zijn, deze passen goed in een modern of retro interieur, afhankelijk van het type. Maar naast opvallend groen, zijn er nog vele subtiele groentinten. Hierdoor passen groene bureaustoelen ook perfect in een klassiek, romantisch of landelijk interieur. Wat je interieurstijl ook is, in ons assortiment vind je gegarandeerd de perfecte bureaustoel!

De unieke uitstraling van groen in je interieur

Niet iedereen durft kiezen voor het kleur groen in zijn interieur. Eigenlijk is dit jammer, want groen is een kleur met een mooie, unieke uitstraling. Afhankelijk van de tint kan een bureaustoel in het groen een bepaalde sfeer in je huis scheppen. Een blauwgroene bureaustoel zorgt voor meer rust, terwijl een limoengroene bureaustoel klasse en stijl in huis brengt.

Over het algemeen is de kleur groen een ontspannende kleur, die tegelijkertijd energie en kracht uitstraalt. Daarom is het de ideale kleur voor in je bureau. Als je ontspannen, maar toch gefocust en vol energie je werk kan doen, dan is dit alleen maar voordelig voor de productiviteit.

Hoe kies je de juiste groene bureaustoel voor jouw interieur?

Welke bureaustoel je het best kiest, is afhankelijk van jouw interieurtype. Voor een retro interieur mag het bijvoorbeeld al wat opvallender zijn, dan voor een landelijk interieur. De kunst van een geslaagd interieur is bovendien de juiste combinaties gebruiken. Daarom geven we je hieronder enkele tips!

Modern

Voor je modern of open kantoor kun je kiezen uit diverse kleuren, een zwarte bureaustoel past in elk interieur. Als het een ergonomische stoel is met verstelbare hoogte en diepte, is hij bovendien perfect. Als je op kantoor werkt en acht uur moet zitten, is een goede bureaustoel in zwart leer of stof je belangrijkste metgezel.

Retro

Groen is de ideale kleur om te gebruiken in een retro interieur, voornamelijk als je kiest voor donkere tinten. Daarnaast wordt er in deze interieurstijl ook vaak gebruik gemaakt van ronde vormen. Een donkergroene bureaustoel met een rondere vorm zal dus perfect in je interieur passen! Ook bureaustoelen met fleurige patronen zijn een goede keuze. Je donkergroene bureaustoel kan je het best combineren met andere retrokleuren, zoals okergeel, bruin, oranje, enzovoort. Combineer de donkergroene bureaustoel bijvoorbeeld met een okergele bureau en laat deze kleuren ook in de accenten terugkomen.

Landelijk

Bij een landelijk interieur staat natuur en gezelligheid centraal. De ideale bureaustoel heeft dus een charmante uitstraling. Voor een landelijk interieur, ga je het best opzoek naar een bureaustoel met een zachtgroene of natuurgroene kleur. Een eenvoudig model kan, maar als je een landelijk interieur hebt, dan kies je beter voor een bureaustoel met wat meer details. Vrolijke krulletjes, speelse hoeken of andere gezellige details zijn dus zeker een meerwaarde!

De bureaustoel kan je combineren met een houten bureau met sierlijke afwerkingen en ook in de bureaustoel kan je hout laten terugkomen.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel