Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Design bureaustoelen

Design bureaustoelen

Op zoek naar een designer bureaustoel ? Hier vind je design bureaustoelen van de beste kwaliteit en meest voordelige prijzen.

Wie vele uren per dag aan zijn bureau zit, heeft een geschikte bureaustoel nodig, want alleen zo kunnen rugklachten op de lange termijn worden voorkomen. Natuurlijk moet de stoel vooral comfortabel zijn, een goede demping bieden voor het lichaamsgewicht en de rug ondersteunen. U moet echter ook belang hechten aan een aantrekkelijk design van de bureaustoel. Een stijlvol ingerichte werkplek maakt immers niet alleen indruk op uw klanten, maar verbetert ook uw eigen stemming. Het is duidelijk dat een chique, trendy bureaustoel ook kinderen motiveert om meer te leren. Wij laten u zien waar u op moet letten bij de aanschaf van een design bureaustoel.


bureau18


leren bureaustoel


design bureaustoel


designer bureaustoel
bureaustoel zonder wielen


Bekijk alle design bureaustoelen

Designer bureaustoel: ergonomie en functionaliteit

De gezondheid op de werkplek begint – in ieder geval als u veel zittend werkt – met de juiste stoel. In onze online shop vindt u modellen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Voordat u een design bureaustoel koopt, moet u dus goed nadenken over welke functies u nodig heeft.
Als u bijzonder flexibel wilt zijn in uw zithouding of als de stoel door meerdere personen afwisselend wordt gebruikt, is een versie met instelbare zithoogte en instelbare arm- en rugleuning aan te bevelen. Met een draaistoel kunt u zich moeiteloos bewegen.
De meeste kantoorstoelmodellen zijn uitgerust met wielen. Als uw werkplek is voorzien van tapijt, heeft u harde wielen nodig. Als uw design bureaustoel daarentegen op een hardere vloerbedekking (parket, tegels, laminaat) moet staan, dan kunt u beter kiezen voor zachte stoelwielen.

De klassieke design bureaustoel zonder wielen is meestal niet in hoogte verstelbaar, maar heeft wel een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk. Zoals de naam al aangeeft, is deze stoel ideaal voor advocatenkantoren, dokterspraktijken, conferentie- en wachtruimtes. Stijlvolle design bureaustoel zonder wielen met een verchroomd frame zijn hier populair.

Veel variaties

Van minimalisme en klassieke elegantie tot moderne, kleurrijke eyecatchers – als het op design aankomt, is er (bijna) niets dat niet bestaat. Maak het leven voor uw schoolkinderen leuker met een trendy, kleurrijke bureaustoel die het leren twee keer zo leuk maakt. Kies een discrete stoel voor de werkhoek in uw woonkamer, die onopvallend opgaat in het interieur, of kies juist voor een extravagante vormgeving.

Met een leren bureaustoelontwerp bewijst u niet alleen uw smaak en stijl, maar geniet u ook van het hoogste niveau van zitcomfort. Zo’n directiestoel ziet er representatief uit en maakt indruk op uw klanten, patiënten of klanten zonder hen te intimideren. Door de keuze van uw kantoormeubilair maakt u een statement over uzelf en over wat voor u belangrijk is. Neem dus de tijd om rond te kijken in onze online shop en laat u inspireren door de verschillende modellen design bureaustoelen.

Langdurig gebruik

Een bureaustoel zonder wieltjes kan de oplossing zijn voor aanhoudende pijnklachten tijdens het werken. Toch kleeft er ook een nadeel aan dit type bureaustoel. Juist omdat je deze bureaustoel niet gemakkelijk kunt verplaatsen, zal het lichaam voor langere tijd dezelfde houding aannemen. Dit kan vervolgens weer leiden tot het opnieuw ervaren van pijnklachten in de rug en schouders. Om dit probleem op te lossen zijn er bureaustoelen met verstelbare armleuningen en een op het lichaam af te stellen lendensteun. 

Daarnaast is het raadzaam om tijdens het werken regelmatig even de benen te strekken. Hier hoef je soms niet eens je stoel voor af, want met een bureaustoel met schommelstand kun je ongestoord je enkels bewegen. Al deze extra’s verkleinen de kans op (het terugkeren van) pijnklachten.

Moderne techniek

Tegenwoordig worden hoogwaardige bureaustoelen ontwikkeld op basis van wetenschappelijke studies. Dankzij jarenlang onderzoek weten de ontwerpers precies welke technieken en details het lichaam het meest effectief ondersteunen, zodat zelfs lange periodes van zitten niet tot spanning leiden. Alle gerenommeerde fabrikanten hebben de ambitie om deze bevindingen perfect te implementeren, om actuele designtrends in hun concept te verwerken of om nieuwe, eigen trends te zetten.

Als u op zoek bent naar een design bureaustoel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden modellen die innovatieve technologie en creatief design perfect combineren. Esthetiek en functionaliteit sluiten elkaar niet uit, maar vullen elkaar aan tot een harmonieus totaalproduct. Dynamisch zitten, d.w.z. actief voorover en achterover leunen tijdens het werk, is ook belangrijk. Een goede stoel ondersteunt u bij het aannemen van een gezonde zithouding en het werken zonder klachten.

Designer bureaustoel goedkoop online kopen

Aantrekkelijke, hoogwaardige designer bureaustoelen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Neem een kijkje in ons assortiment – u zult zien dat er voor elk budget wel iets te vinden is. In het algemeen kunnen we in onze online shop constant lage prijzen aanbieden. Bespaar uzelf dus de vervelende reis naar het meubelcentrum en koop uw nieuwe bureaustoel vanuit het comfort van uw eigen huis. Het bestelproces is zeer eenvoudig en het gewenste model wordt snel direct aan uw voordeur geleverd.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP