Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Goedkope bureaustoelen

Goedkope bureaustoelen

Goedkope bureaustoel kopen? Hier vind je de gehele selectie goedkope budget bureaustoelen van de beste kwaliteit voor de beste prijzen.

De afgelopen jaren zijn er in Nederland steeds meer mensen bijgekomen die thuis werken en daar hun kantoor inrichten. Een kwalitatief goede en het liefst ook een goedkope bureaustoel mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Welke voordelen heeft een sterke budget bureaustoel precies? Aan welke kwaliteitseisen moet een goede budget bureaustoel voldoen? Kortom: waar moet je precies op letten als je op zoekt bent naar een of meer goedkope bureaustoelen voor jouw (thuis)kantoor? Hoe je slim een betrouwbare en goedkope bureaustoel kopen kunt, lees je hieonder.


stoel6


bureaustoel7


bureau15


stoel33


leren bureaustoel


bureau1


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

De voordelen van een goed ontworpen & goedkope bureaustoel

Als je een strak ontworpen en lekker zittende bureaustoel hebt, is het zitcomfort natuurlijk een van de grootste voordelen. Thuis op kantoor, of op kantoor in jouw bedrijf, zit je vaak urenlang en moet je dus comfortabel en ergonomisch verantwoord kunnen zitten. Een bureaustoel met een goede pasvorm en comfortabele bekleding is dan belangrijk om geen last van je rug en/of zitvlak te krijgen. Een tweede voordeel van goedkope bureaustoelen die kwalitatief van topkwaliteit zijn, is het geld wat je hiermee uitspaart. Zeker als je meerdere goedkope bureaustoelen kunt aanschaffen voor de inrichting van een groot kantoor met bijvoorbeeld 10 of 20 werkplekken, kun je al snel tientallen euro’s per stoel besparen door te kiezen voor een relaxte budget bureaustoel.

In de derde plaats is een goedkope bureaustoel kopen tegenwoordig niet moeilijk vanwege het enorme aanbod dat er vandaag de dag online, in webshops, en in fysieke winkels verkrijgbaar is. De keuze qua stijlen, functionaliteiten, kleuren en stofsoorten is vandaag de dag enorm groot. Dus als je een sterke en goedkope bureaustoel kopen wilt, ga je hoe dan ook slagen! Maar waar moet je nu precies op letten als je goedkope bureaustoelen zoekt die tegelijk van optimale kwaliteit zijn? WE zetten de belangrijkste punten van aandacht bij de selectie van een voor jou passende bureaustoel hieronder voor je op een rijtje.

Let op de veiligheid

Een van de eerste en belangrijkste aandachtspunten bij de aankoop van een goedkope bureaustoel is de veiligheid. Goede bureaustoelen zijn stoelen die voldoen aan de NEN-EN 1335-1 regelgeving, ofwel de Europese norm die voor bureaustoelen is opgesteld. Stoelen met deze certificering hebben een goed en veilig zitvlak, armleuningen die goed verstelbaar zijn en een kruisvoet met minstens vier wielen. Aanvullend kun je bij de keuze voor een of meer goedkope bureaustoelen er nog letten of de betreffende stoel voldoet aan de NPR 1813-norm.

Deze norm is opgesteld door de Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) en stelt eisen aan de maatvoeringen en instelbaarheid van de bureaustoel. Een budget bureaustoel die dit predicaat heeft, kan – zo stelt de NPR – door maar liefst 95 procent van de Nederlandse bevolking goed gebruikt worden.

Onderdelen

Zeker als je als ondernemer of bedrijfseigenaar een groot aantal stoelen zoekt voor de inrichting van een of meer kantoorruimtes, is het zaak om te letten op de duurzaamheid van de budget bureaustoel die je op het oog hebt. Let daarom bij een goedkope bureaustoel kopen op de mogelijkheid om eventuele defecte onderdelen te kunnen vervangen. Stel dat de armleuning stuk gaat, dan is het natuurlijk zonde als je de hele bureaustoel om die reden moet weggooien. Kies daarom voor een bureaustoel waarvoor reserveonderdelen beschikbaar zijn. Of kies voor een stoel waarvan je zeker weet dat die zonder problemen lang meegaat en de kans op defecten, slijtage of problemen minimaal is.

Let op het comfort

Een stoel is primair bedoeld om op te zitten. Om dit reden is het zitvlak van een stoel een van de aandachtspunten waar je bij de aankoop extra op dient te letten. Een stoel die slecht bekleed is, niet voorzien is van fijne stof of doorzakt, kan op termijn tot zit- en rugklachten leiden. En als er iets is dat je niet wilt meemaken als je thuiswerkt of op kantoor veel op een bureaustoel zit, is het wel lichamelijke klachten oplopen. Test de stoel daarom van tevoren goed uit!

Bekijk alle goedkope bureaustoelen

Een goedkope bureaustoel die tevens van goede kwaliteit is, heeft een rugleuning die de vormen van het ruggenwervel volgt. Stoelen die aan deze eis voldoen, hebben een leuning met een licht S-vorm. Zorg ervoor dat de rugleuning zodanig wordt afgesteld, dat de bolling in het holle deel van je rug zit. Op deze manier kun je uiteindelijk rugklachten en pijn aan de nek en schouders voorkomen!

Wil je een goedkope bureaustoel kopen van topkwaliteit, die comfortabel zit en optimaal veilig is? Bekijk dan eens onze collectie voordelige bureaustoelen, via onze online webshop. Bij vagen kun je gerust contact opnemen met onze ervaren klantenservice!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP