Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Luxe bureaustoel

Luxe bureaustoel

Wil je de meest luxe bureaustoel die er is op jouw kantoor hebben? Dat kan! Op JouwBureaustoel vind je het grootste assortiment aan luxe bureaustoelen van de Benelux. Omdat we verschillende aanbieders met elkaar vergelijken weet je zeker dat je nooit teveel betaalt! Klaar om te werken als een echte directeur, in een luxe directiestoel? Bekijk alle merken en stoelen hieronder.

Luxe bureaustoel kopen

Comfort is belangrijk wanneer je achter een computer werkt. Zowel voor thuiswerkers als kantoormedewerkers geldt dat je maar één lichaam hebt en daar zuinig op moet zijn. We helpen je een handje met belangrijke eigenschappen waar luxe bureaustoelen aan moeten voldoen.

Ergonomische bureaustoel

Een luxe uitstraling is leuk maar het belangrijkste bij het aanschaffen van een luxe bureaustoel is dat deze goed is voor je rug. Dit kun je zelf niet aanvoelen. Een bureaustoel kan heel erg fijn aanvoelen als je er ini gaat zitten, maar toch funest zijn voor je rug. Zeker wanneer je lange dagen maakt achter je computer. Een ergonomische bureaustoel herken je aan het EN1335 keurmerk. Als een stoel daarover beschikt dan is deze ook goedgekeurd volgens ARBO normen. Niet iedere stoel in onze collectie is ergonomisch

Voetensteun

Hoe lekker is het als je aan het einde van lange werkdagen even de benen kunt strekken? Veel luxe bureaustoelen beschikken over een voetensteun. Deze bevind zich onderaan het zitvlak en is eenvoudig uit te klappen tot een soort voetenbankje. Werken en je benen strekken gaat niet tegelijkertijd. Gebruik de bureaustoel met voetensteun dan ook alleen tussendoor als je een pauze neemt.

Hoofdsteun

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft het wel of niet aanwezig zijn van een hoofdsteun geen invloed op de ergonomie van de bureaustoel. Er zijn luxe bureaustoelen met en zonder hoofdsteun. Dit heeft meer te maken met een persoonlijke voorkeur. Uiteraard hebben we bij JouwBureaustoel ook genoeg bureaustoelen met hoofdsteun in onze collectie.

Wel of geen wielen?

De keuze voor een bureaustoel zonder wielen wordt vaak gemaakt voor mensen met een kantoor dat tapijt of vloerbedekking heeft. Omdat wieltjes hier niet zo goed op kunnen rollen wordt er soms gekozen voor een stoel zonder wieltjes. De meeste luxe bureaustoelen op onze website hebben deze wel maar er zijn enkele modellen die hier niet over beschikken.

De juiste kleur

Houd je van zwart? Dan ben je bij JouwBureaustoel aan het juiste adres! Zwart is de meest populaire kleur ls het aankomt op luxe bureaustoelen. Ook cognac en bruin wordt vaak gekozen bij directiestoelen. Uiteraard is het een kwestie van smaak. Zwart heeft als bijkomend voordeel dat vlekken en vuiligheid moeilijk te zien zijn.

Hoogwaardige materialen

In ons assortiment hebben we enkel bureaustoelen gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals echt leer. Echt leer voelt fijn aan en zorgt voor een hoog zitcomfort. Er zit ook een klein nadeel aan echt leer en dat is dat het onderhoud nodig heeft. Zo dien je de bekleding een keer meer maand te behandelen om het over langere tijd mooi te houden.

De frames van onze luxe stoelen zijn vaak gemaakt van staal, omdat dit zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Als je gaat voor het hoogste zitcomfort dan is een soft foam vulling een goede keuze. Dit zorgt voor comfort zonder dat het ten koste gaat van een goede ondersteuning van de onderrug.

Luxe directiestoel voor jouw directiekantoor

Als directeur is het belangrijk dat je een goede indruk achterlaat. Je zal regelmatig klanten en leveranciers over de vloer hebben en dus wil je dat jouw kantoorstoel en andere kantoormeubelen klasse uitstralen. Dit begint allemaal met een luxe directiestoel.

Hoogwaardige afwerking

Belangrijk bij de keuze is dat deze niet alleen extra comfort geeft, maar ook goed matcht met de rest van het interieur. Onze luxe bureaustoelen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, mesh en aluminium. Als je een hoog plafond hebt is het verstandig om te kiezen voor een luxe bureaustoel met een hoge rugleuning.

Luxe bureaustoelen op JouwBureaustoel

Zoek jij een of meerdere luxe bureaustoelen voor jezelf en jouw medewerkers? Zoek dan niet verder! Bij JouwBureaustoel zorgen we dat iedere klant tevreden is. Dit doen we aan de hand van verschillende pijlers;

  • Deskundig advies: een goede bureaustoel heeft invloed op je productiviteit en comfort. Het is dan ook erg belangrijk dat deze aspecten goed geregeld zijn en daarom staat ons team klaar om je van het juiste advies te voorzien. Wist je dat de meeste van onze bureaustoelen 30 dagen gratis uit te proberen zijn?

  • Breed aanbod: van de mooiste directiestoelen tot aan luxe fauteuils, van kunststof- tot aan echt leder; hier vergelijk je meer dan 300 bureaustoelen in verschillende kleuren en een aantrekkelijk ontwerp. Zo vind je altijd de beste bureaustoel.

  • Altijd de laagste prijs: Wij zorgen ervoor dat je nooit teveel betaald voor een bureaustoel. Dat doen we door de prijzen van alle stoelen te vergelijken. Dagelijks worden de prijzen ingeladen van meer dan 10 verschillende webwinkels. Klik simpelweg op de laagste prijs om doorgestuurd te worden naar de officiële verkoper. Zij zullen zorgen voor een snelle levering. Goed om te weten: Je betaalt geen verzendkosten!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP