Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Chesterfield bureaustoelen

Chesterfield bureaustoelen

Chesterfield bureaustoel kopen? Hier vind je de gehele selectie leren chesterfield bureaustoelen van de beste kwaliteit voor de beste prijzen.

Van het echte Chesterfield-comfort kan op veel verschillende manieren worden genoten, omdat de Chesterfield-stijl een onvergelijkbare keuze aan verschillende meubels biedt. Dus elke Chesterfield-fan en antieke meubelkenner zal enthousiast worden van onze collectie Chesterfield bureaustoelen. Daarom zijn er natuurlijk ook verschillende Chesterfield stoelen!


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN


stoel26


leren chesterfield bureaustoel


chesterfield bureaustoel 2


Klik hier
bureaustoel24


stoel 85


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Of het nu aan de eettafel, aan het bureau, in de foyer of in de wachtkamer is, Chesterfield stoelen zijn veelzijdig en bieden comfort op elke plaats en zijn een lust voor het oog! De bureaustoel is bijvoorbeeld erg populair. Trouwens: u kunt deze bureaustoelen naar wens aan laten passen. Laat ze breder of smaller maken, bestel bijzonder sterke wielen of kies uw favoriete leersoort. Daarnaast kunt u uw Chesterfield stoel in elke breedte en hoogte als speciale maat bestellen.

Leren Chesterfield bureaustoel – de kroon op uw werkkamer

De antieke Chesterfield bureaustoel is een zeer moderne, comfortabele en functionele bureaustoel geworden, die van buitenaf nauwelijks verschilt van zijn antieke voorganger. De draaistoelen zijn in principe in hoogte verstelbaar door het geïntegreerde liftsysteem. Ze staan een beetje horizontaal naar voren door de uitstekende technologie en hebben een zeer stabiele stand door een vijfpotige structuur. Geen enkel meubel wordt intensiever en vaker per dag gebruikt dan de eetkamerstoel. Juist daarom is een langdurige comfortabele stoel zeer gunstig. Chesterfield is een hoogwaardig en elegant alternatief voor de gebruikelijke werkkamerstoelen.

Op maat gemaakt?

De antieke Chesterfield bureaustoel is nu een zeer moderne, comfortabele en functionele bureaustoel geworden, die qua uiterlijk nauwelijks verschilt van zijn antieke voorganger. Het is alleen maar moderner en individueler geworden, maar ziet er nog steeds net zo chic en klassiek uit en heeft natuurlijk niets van zijn hoge kwaliteit verloren. Onze draaistoelen, zoals de Chesterfield bureaustoelen ook wel genoemd kunnen worden, zijn in principe in hoogte verstelbaar dankzij het geïntegreerde liftsysteem. Ze geven zich graag een beetje horizontaal over door de uitstekende schommeltechniek en hebben een zeer stabiel statief door een vijfpotige structuur.

Chesterfield bureaustoel kopen

Hoewel meubels zoals de Chesterfield stoelen eigenlijk uit de 18e eeuw stammen, worden ze vandaag de dag nog vaak nieuw gemaakt. Dit komt omdat er in Nederland en over de hele wereld veel vraag is naar zitmeubelen van Chesterfield. Weinig bedrijven produceren Chesterfield stoelen en andere meubels voor de klant echter individueel. Toch zijn er mogelijkheden om een bureaustoel te bestellen die geheel aan uw leer-, kleur- en designwensen voldoet. Chesterfield stoelen zijn in principe gebouwd volgens hetzelfde basispatroon: ze zien eruit als een stoel, met een rugleuning, vier poten en eventueel een armleuning, maar zijn gestoffeerd in de Chesterfield stijl.

Een van de meest populaire Chesterfield stoelen in Nederland is de zeer comfortabele en stijlvolle Chesterfield bureaustoel. U kunt bij ook een nieuwe Chesterfield bureaustoel kopen. In het algemeen kunt u alles van Chesterfield nieuw kopen en individueel laten ontwerpen.

Hoogste kwaliteit

Wij hebben een mooie selectie van Chesterfield bureaustoelen voor uw kantoor of thuiskantoor presenteren. Natuurlijk worden de Chesterfield bureaustoelen in Engeland gemaakt. Het zijn draaistoelen, die 360 graden kunnen worden gedraaid. Dit helpt wanneer u aan het bureau werkt en vaak spullen pakt uit rekken of kasten. De leren Chesterfield bureaustoelen hebben een schommelmechanisme ingebouwd en is uiteraard ook in hoogte te verstellen. Kies voor een stoel van Chesterfield en u maakt altijd een goede keuze. De stoelen zijn van bijzonder hoge kwaliteit en zien er bijzonder elegant uit. De Chesterfield bureaustoelen hebben een unieke bekleding, het leer past zich aan de lichaamstemperatuur aan waardoor het nooit koud aanvoelt. Bekijk nu het ruime aanbod van leren Chesterfield bureaustoelen en maak uw keuze.

Direct uit Engeland

Wat de Chesterfield meubels anders maakt is de kwaliteit: alleen het beste leer en de beste houtsoorten gecombineerd met perfect handwerk maken een echt Chesterfield meubel. De Chesterfield directiestoel zal het verschil maken in uw kantoor. Last but not least kunt u de kleur van het leer kiezen, wat belangrijk is voor de sfeer van een Chesterfield stoel, bank, of bureaustoel. Het feit dat het leer en de kleur van de meubelen met elkaar overeenkomen is belangrijk voor de harmonie tussen de meubels. Maar eerst moet u het model van de meubels kiezen. De Chesterfield directiestoel kan worden aangepast aan uw wensen, u kunt zelf het leer en de hardheid van de zitting kiezen en deze aan uw wensen aanpassen. Dit maakt het werken in uw kantoor twee keer zo leuk. U kunt de bureaustoel ook bijzonder goed combineren met een Chesterfield fauteuil.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP