Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

  • Home
  • >
  • Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

De vergaderstoel: wie kent dit bijzondere meubelstuk niet? Vergaderstoelen, ook wel eens vergaderingstoelen genoemd, zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Welke kenmerken hebben dit soort stoelen precies en wat zijn de voordelen?

Op zoek naar een vergaderstoel? Hier vind je vergaderstoelen van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Bekijk het aanbod!


bureau23


bureau15


stoel6


leren bureaustoel


stoel76


bureaustoel zonder wielen


Bekijk alle vergaderstoelen

Wat is een vergaderstoel?

De aankoop van een of meer sterke en lekker zittende vergaderstoelen heeft de nodige voordelen. Zeker als je in een bedrijf werkt of op kantoor war er veel wordt vergaderd zijn deze stoelen onmisbaar. Zo kan het in de eerste plaats dat de deelnemers aan de vergadering het langer kunnen volhouden en zich beter op de gespreksonderwerpen kunnen concentreren. Ze worden namelijk niet afgeleid door een onaangename zitervaring en kunnen zich daardoor beter focussen op de inhoud.

Een andere, tweede pluspunt van een goede vergaderstoel is dat je hiermee lichamelijke klachten en nekproblemen kunt voorkomen, voor jezelf en onder je personeel. Als er iets irritant en op termijn schadelijk is, is het wel wanneer je medewerkers of jijzelf door slechte stoelen te kampen krijgen met fysieke problemen. Langdurig in een verkeerde houding zitten kun je dan ook voorkomen door bijvoorbeeld een vergaderstoel met armleuning en een goede rugsteun te gebruiken.

In de derde plaats kun je door het gebruiken van betrouwbare en fijne vergaderstoelen het ziekteverzuim binnen jouw organisatie terugdringen. Veel ziektemeldingen in het bedrijfsleven of binnen overheidsorganisaties hebben te maken met langdurig slechte of verkeerde zithoudingen. Door te kiezen voor goede stoelen kan op de langere duur dit soort fysieke schade voorkomen worden en houd je jezelf en/of je personeel een stuk fitter en kwieker!

Ten slotte is betrouwbare vergaderstoel voordelig omdat dit type stoel in alle stijlen, kleuren en soorten te krijgen is. Of je nu een vergaderstoel zonder wielen of juist met wieltjes zoekt: alle kan! 

Vergaderstoel met armleuning

Vergaderingen lopen vaak uit en duren in Nederland meestal langer dan vooraf gepland is. Niet voor niets hebben Nederlanders het imago dat ze, met hun typische poldermodel, houden van langdurig overleggen en discussiëren. Ieders stem mag namelijk gehoord wordt om tot een goed compromis en de beste besluitvorming te komen.

Maar lang vergaderen kan hierdoor ook heel vervelend, tijdrovend en minder efficiënt worden. Hoe prettig is het dan als je in een lekker comfortabele vergaderstoel kunt zitten die voorzien is van goede en verstelbare armleuningen? Lange vergaderingen zijn met dit soort vergaderstoelen een stuk beter uit te houden. 

Weet je van jezelf dat er in jouw onderneming een echte vergadercultuur heerst, speel hier dan op in door te kiezen voor vergaderstoelen die voorzien zijn van goede, degelijke en sterke armleuningen.

Vergaderstoel zonder wielen

Ten slotte moet je goed nadenken over de vraag of je voor vergaderstoelen mét of juist voor bureaustoelen zonder wielen gaat. Beide soorten hebben hun eigen speciale voordelen en nadelen. Als er tijdens vergaderingen veel verplaatst moet worden door de deelnemers, kun je uiteraard het beste stoelen kopen die voorzien zijn van een stevig onderstel met zwenkwielen.

Omgekeerd hebben vergaderstoelen zonder wielen ook voordelen. Deze stoelen staan vaak steviger en stabieler en leiden de deelnemers tijdens een belangrijke vergadering veel minder af. Ook is dit soort stoelen vaak voordeliger dan vergaderstoelen mét wielen.

Vergaderstoel outlet

Waar wacht je nog op? Laat je verrassen door het uitgebreide en voordelig geprijsde aanbod vergaderstoelen bij dé vergaderstoel outlet van Nederland. Er is keuze genoeg, dus neem eens een online kijkje in het fraaie assortiment vergaderstoelen!

Kies je voor een vergaderstoel outlet, dan hoeft het ook niet veel te kosten. Kies kritisch en kies slim, dan betaal je weinig voor optimale kwaliteit!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel