Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Ahrend bureaustoelen

U vindt hier een breed scala aan kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden van het Nederlandse bedrijf Ahrend, zoals comfortabele bureaustoelen. Lees hier alles over de Ahrend bureaustoel zodat u de juiste keuze kunt maken voor de beste Ahrend bureaustoel prijs.


stoel4


bureau22


bureau20


stoel25


bureau2


bureau1


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Hollands design en topkwaliteit

Het elegante ontwerp van de Ahrend kantoorstoel past perfect bij moderne kantoren, terwijl de nadruk op functie betekent dat deze stoelen zijn gebouwd om de ontberingen van het dagelijkse kantoorleven aan te kunnen. Nu gezondheid en veiligheid in het middelpunt van de belangstelling van ondernemers staan, is het van vitaal belang om het personeel een veilige en comfortabele werkomgeving te bieden. Het zorgt ook voor een productievere werkomgeving. Daarom zijn alle stoelen in het Ahrend assortiment ergonomisch ontworpen voor een juiste werkhouding zonder pijn. 

De stoelen hebben volledig verstelbare stoelen en rugleuningen voor een comfortabele pasvorm voor iedereen. Veel Ahrend modellen hebben ook verstelbare lendensteunen en armleuningen die zowel in de breedte als in de hoogte verstelbaar zijn.


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Ahrend bureaustoel review

Ahrend bureaustoel ervaringen zijn zeer positief over deze bureaustoelen. Ahrend bureaustoelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, zoals staal, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze een goede investering zijn en zo lang als u ze nodig heeft meegaan. Aangezien volgens de hoogste eisen worden geproduceerd, kunt u er zeker van zijn dat het product dat u koopt voldoet aan de hoogste eisen.

Ahrend hanteert de hoogste normen op het gebied van milieuvriendelijk ontwerp, waarbij waar mogelijk gebruik wordt gemaakt van 100% herbruikbare en recyclebare onderdelen en natuurlijk biedt het assortiment vernieuwde Ahrend kantoorstoelen het ultieme op het gebied van recycling.

Zoals u mag verwachten zijn bureaustoelen van deze kwaliteit niet goedkoop in aanschaf, maar onze selectie van Ahrend bureaustoelen is beschikbaar voor de beste prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de staat of de kwaliteit.

Ergonomische Ahrend kantoorstoelen

De Nederlandse fabrikant Ahrend De Cirkel is een fusie van twee bedrijven: Ahrend, opgericht in 1896 door Jacobus Ahrend, en De Cirkel, opgericht in 1934 door Jan Schröfer. In de naoorlogse periode produceerde Ahrend De Cirkel meubels van enkele van de meest gevierde ontwerpers, zoals Friso Kramer en Wim Rietveld. Vandaag de dag zijn originele stukken van Ahrend De Cirkel nog steeds erg populair op de vintage markt. De stoelen matchen perfect met de meeste elektrische zit-sta bureaus.

Jacobus Ahrend richtte in 1896 J. Ahrend & Son. op, en vulde zo van een gat in de markt voor functionele, ergonomische kantoormeubelen. In 1930 kocht het bedrijf een staalpers en opende het een stalen meubelafdeling. In datzelfde jaar ontwierp Jan Schröfer voor Ahrend de Zitnrom-stoel (1931).

Later, in 1934, richtte Schröfer in Amsterdam het staalmeubelbedrijf De Cirkel op, dat vervolgens met Ahrend naar Zwanenburg verhuisde. Tussen 1939 en 1941 verwierf Ahrend een groot deel van De Cirkel. Vanaf dat moment dragen de meubelcollecties van beide bedrijven het stempel “Ahrend De Cirkel”.

Ahrend Revolt

In 1953 ontwierp Kramer de op de Eames geïnspireerde Revolt stoel in staal en gelamineerd hout, een echte klassieker in de jaren ‘50 en waarschijnlijk Kramer’s beroemdste werk. Als prototype van een efficiënt industrieel ontwerp was de lichte en betaalbare stoel in de naoorlogse periode te vinden in klaslokalen, kantoren en woningen over de hele wereld. De Revolt is in 2004 bij Ahrend weer in productie genomen. 

De nieuwe polypropyleen versie heeft de ‘Best Interior Design Product’ prijs gewonnen bij de Dutch Design Awards 2005. Vandaag de dag richt Ahrend zich op innovatief kantoormeubilair en duurzame werkomgevingen en blijft het veel van de klassiekers van Kramer en Rietveld produceren.

Met een paar klikken vindt u uw favoriete kantoormeubilair van de Nederlandse fabrikant met alle informatie, details, verkoopinformatie en talrijke foto’s. Begin uw zoektocht naar Ahrend kantoorbenodigdheden hier. Je vind hier alles voor je kantoor, zoals een kantoorkast.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP