Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Haworth bureaustoelen

Haworth bureaustoel kopen? Lees hier alles over zodat u de juiste keuze kunt maken voor de beste prijs voor Haworth bureaustoelen.

Een Haworth kantoorstoel is een geschikte stoel die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet die tegenwoordig door de Europese Unie en de Arbo aan ergonomisch verantwoorde bureaustoelen gesteld worden. Maar wat maakt een Haworth bureaustoel nu eigenlijk zo prettig in het gebruik? Welke voordelen heeft een Haworth kantoorstoel, zoals het type Comforto Haworth, de gebruikers te bieden? En welke modellen en soorten Haworth bureaustoel zijn er allemaal verkrijgbaar? Lees snel verder en verbaas je over de grote meerwaarde van het gebruik van een Comforto bureaustoel van het topmerk Haworth in jouw kantoor.


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN


stoel4


bureau22


Dauphin bureaustoel
bureau2


bureau1


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Voorkom lichamelijke klachten

Een kwalitatief goede bureaustoel is voor ondernemers, zzp’ers en kantoormedewerkers een van de belangrijkste zaken om comfortabel te kunnen werken. Als werknemer, of je nu als zelfstandige vanuit huis werkt of op kantoor bij de baas, zit je namelijk dagelijks vaak langdurig op een stoel. Met alle risico’s op gezondheidsklachten van dien. Zorg er daarom voor dat je een hoogwaardige bureaustoel aanschaft voor jezelf en/of je medewerkers, om lichamelijke klachten te voorkomen.

Korte geschiedenis van het stoelmerk Haworth

Meer eerst iets over het stoelmerk Haworth zelf, hoe dit merk ontstaan is en zich ontwikkeld heeft. Het bedrijf Haworth is opgericht in 1948 in de plaats Holland (Michigan) in de Verenigde Staten. Haworth begon als houtbewerkingsbedrijf, maar ging zich in de jaren 1950 steeds meer toeleggen op het maken van kantoormeubilair. verkoopt naast ergonomisch ontwikkelde bureaustoelen ook diverse soorten ander zitmeubilair. Denk hierbij aan barkrukken, sofa’s, in hoogte verstelbare zit-sta stoelen, vergaderstoelen en eetkamerstoelen.

Maar ook voor diverse typen systeemwanden, bureaus en andere accessoires die verband houden met het inrichten van kantoorruimtes kun je bij Haworth terecht. De kantoormeubelen en -producten van Haworth worden momenteel in meer dan 120 landen verkocht, via een mondiaal netwerk van zo’n 650 dealers. In totaal heeft de multinational Haworth ongeveer wereldwijd ongeveer 7500 mensen in dienst en draait het bedrijf jaarlijks meer dan twee miljard dollar aan omzet.

Comforto Haworth

Een Haworth bureaustoel blinkt op meerdere vlakken uit als ergonomische stoel. In de eerste plaats is een groot voordeel van een Haworth kantoorstoel het comfortabele ontwerp, die volledig is afgestemd op het creëren van een zo optimaal mogelijk zitcomfort voor de gebruiker. Alle stoeltypen van Haworth, zoals het moderne type Comforto 77, de Comforto bureaustoel 55 of de Comforto Haworth 39, voldoen aan de hoogste eisen die door de ARBO (de NPR 1813-norm) gesteld worden en zijn vastgelegd in de NEN 1335-norm voor kwalitatief betrouwbare en veilige stoelen. Hierdoor kun jij, of jouw personeel, goed en prettig zitten en daardoor fysiek klachtenvrij blijven. Het ziekteverzuim neemt met gebruikmaking van kwalitatief goede stoelen van Haworth significant af. En dat is natuurlijk een fijne constatering voor elk bedrijf waar veel mensen langdurig kantoorwerk doen.

Een tweede voordeel van een Comforto Haworth bureaustoel is het gebruiksgemak. De stoelen van Haworths zijn op allerlei manieren en eenvoudig te verstellen en zo goed aanpasbaar op elke lichaamsvorm. Zo kun je prettig werken, doordat de bureaustoel qua rugleuning, armleuningen en zitting precies afgesteld kan worden op jouw unieke lichaamsvorm. Gebruikers van een van modellen van een Haworth kantoorstoel noemen als ander aantrekkelijk kenmerk van dit stoelmerk het strakke, eigentijdse en representatieve uiterlijk. Haworth stoelen zijn modern vormgegeven en komen in elke hedendaagse kantoorruimte tot hun recht.

Daarbij biedt de collectie van Haworth veel ruimte voor ieders smaak: qua kleuren, soorten bekleding en afwerking is er veel variatie in het assortiment. Voor elke kantoorruimte, hoe bijzonder ook, is dan ook wel een passend type bureaustoel te vinden. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden van die een Comforto Haworth stoel te bieden heeft, lichten we hieronder het populairste model voor je uit, namelijk de Comforto 77.

Haworth Comforto 77

De Comforto 77 staat algemeen bekend als de meest fijne en ergonomisch comfortabele Haworth kantoorstoel uit het assortiment van dit merk. De Comforto bureaustoel blinkt op tal van vlakken uit. Naast de scherpe prijsstelling van dit stoeltype, is de perfecte verstelbaarheid van de armleuningen, rugleuning en zitdiepte in hoogte en breedte onvolprezen. Daarbij kan de stoel zelfs op gewicht worden ingesteld. 

Ben je zwaarder of lichter, dan pas je de stoel hierop eenvoudig aan en wordt je fysiek optimaal ondersteund. De stoel is dan ook, door de vele functies qua instelbaarheid, geschikt voor groot en klein. Ten slotte staat de Comforto bureaustoel van het type 77 bekend als een stoel met een zeer slijtvaste stoffering. 

Los van de sterke stoelstructuur gaat een Comforto 77 stoel bovengemiddeld lang mee. Wil je meer informatie over deze stoel van Haworth, of over de Comforto 59 of een ander model Bekijk dan ons complete Haworth-assortiment bureaustoelen!

Haworth Comforto 29

De Haworth Comforto 29 bureaustoel is enkel voor de échte durvers. Deze speelse bureaustoel is beschikbaar in diverse vrolijke kleuren en is daarom de ideale bureaustoel om meer sfeer in je kantoorruimte te brengen. Als je het nog opvallender wilt, dan kan je kiezen voor het Comforto 29 model, waarbij twee opvallende kleuren gecombineerd worden, zoals het groen-zwarte, groen-oranje of geel-grijs model. Ook dit model is gemaakt om je van het nodige comfort te voorzien tijdens het werk. Bovendien werkt hij gemaakt uit kwalitatieve materialen, waardoor je er lang van zal kunnen genieten!

Haworth Comforto 39

Wie denkt dat een ergonomische bureaustoel saai is, heeft deze speelse Comforto 39 bureaustoel uit de Comforto collectie nog niet gezien! Verkrijgbaar in diverse vreugdevolle kleuren, biedt deze stoel je de aangename uitstraling waar je naar zoekt. Met deze bureaustoel neem je makkelijk de juiste zithouding aan, waardoor je lichamelijk klachten vermijdt. Je kan de bureaustoel aanpassen, zodat je je in elke positie comfortabel voelt. Zo moet je dus niet noodgedwongen in één positie blijven zitten.

Haworth Comforto 62 Very Task

De Haworth Comforto 62 Very Task is een uitblinker in de Comforto collectie. Deze bureaustoel is beschikbaar in verschillende kleuren en je kan eveneens kiezen voor een model met een stevige hoofdsteun, voor nog meer comfort. Doordat er zoveel verschillende kleurenvariaties beschikbaar zijn, kies je er makkelijk een model uit die volledig past bij jouw smaak en jouw interieur. Hou je van een opvallende bureaustoel? Kies dan voor het paarse model. Heb jij het liever eenvoudig? Kies dan voor de Comforto 62 Very Task bureaustoel volledig in het zwart. Wat je stijl ook is, er is zeker keuze genoeg in het assortiment!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel