Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Axia bureaustoelen

Beta bureaustoel kopen? Lees hier alles over zodat u de juiste keuze kunt maken voor de beste prijs voor Beta bureaustoelen.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief uitstekende bureaustoel, die duurzaam is en tevens scherp geprijsd is, dan is de aankoop van een Axia bureaustoel een van de beste acties die je kunt ondernemen.


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN


stoel4


bureau22


bureau20


stoel25


bureau2


bureau1


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Over het merk Axia

Een Axia kantoorstoel heeft diverse eigenschappen die deze bureaustoel onderscheiden van de middenmoot. 

– Wat maakt een Axia bureaustoel zo speciaal? Wat is de meerwaarde van dit stoelmerk?

-Welke uitvoeringen zijn er allemaal beschikbaar? En hoe zit het met de Axia bureaustoel prijs?

Voordat we deze vragen gaan beantwoorden, vertellen we je eerst iets over het merk zelf. Daarna lees je alles over de Axia bureaustoel ervaring die je kunt verwachten als je voor dit topmerk bureaustoelen kiest.

Om maar in huis te vallen met een goede Axia bureaustioel review: het merk Axia is al decennia oud en heeft zich al die tijd laten gelden als ren betrouwbaar en professioneel bedrijf dat garant staat voor de beste kwaliteit bureaustoelen. Het bedrijf achter Axia Ergonomische bureaustoelen is in 1988 opgericht in Nederland onder de naam Biomechanisch Adviesbureau (BMA Ergonomics). Inmiddels heeft het bedrijf meer dan drie decennia ervaring met het maken van ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. Wereldwijd zijn er momenteel meer dan 900.000 Axia kantoorstoelen in gebruik, wat veel zegt over de populariteit en klasse van dit bureaustoelmerk.

De voordelen en meerwaarde

Kiezen voor een Axia bureaustoel biedt je als gebruiker, of je nu een thuiskantoor hebt of in een bedrijfspand werkt, een reeks voordelen. In de eerste plaats is een Axia bureaustoel ontworpen door experts, op basis van de nieuwste wetenschappelijk-ergonomisch inzichten. Telkens zijn optimaal zitcomfort, gebruiksgemak en duurzaamheid bij het ontwerp de voornaamste uitgangspunten.

Axia stoelen voor gebruik op kantoor hebben dan ook een uitstekend zitcomfort, zijn op tal van manieren verstelbaar (denk aan armleuningen, de ruggensteun en het zitvlak) en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Alle stoelen van dit topmerk beschikken over NPR-1813 en EN-1335 normeringen qua maatvoering en verstelbaarheid. In de tweede plaats zet Axia als bedrijf in op robuuste, sterke materialen die lang meegaan en ook gerecycled kunnen worden. Axia bureaustoelen hebben dan ook een bovengemiddeld lange levensduur en kunnen, als ze ‘af’ zijn, altijd bij BMA Ergonomics ingeruild worden voor een vergoeding van 50 euro.

Een ander en derde interessant voordeel is de aantrekkelijke Axia bureaustoel prijs. De Axia bureaustoel prijs is altijd scherp en marktconform. Naast deze goede prijs is een vierde pluspunt van Axia stoelen het gegeven dat je deze als klant volledig zelf kunt laten vormgeven en personaliseren. Qua stoffen is er keuze uit meerdere soorten bekleding; feitelijk is er voor elke wens wel een passende oplossing, dus laat je verrassen door alle mogelijkheden qua stoelbekleding.

Ten slotte is Axia een merk dat zich onderscheidt van andere stoelmerken door het gevarieerde aanbod aan modellen en soorten kantoorstoelen. Tot de bekendste modellen van dit stoelmerk behoren de Axia 2.0, de Axia 2.2 en de Axia 2.5. Over deze ergonomisch ontworpen modellen bureaustoelen hebben veel van onze klanten al positieve reviews geschreven.

Diverse modellen Axia bureaustoelen

De positieve Axia bureaustoel ervaring die veel klanten met onze bureaustoelen hebben, moet je eigenlijk zelf meemaken om het te kunnen beamen. Zo is de Axia 2.0 als bureaustoel modulair op te bouwen. De stoel garandeert een zeer goede ondersteuning van de nek, rug, schouders en armen, zodat jouw medewerkers in goede conditie blijven, geen lichamelijke klachten ontwikkelen en zich minder vaak ziek hoeven te melden. Of neem de stijlvolle en comfortabel zittende Axio 2.2 en Axia 2.5 bureaustoel. Deze beide typen bureaustoel zijn ontworpen om de gebruiker perfect zitgemak en optimale ontspanning te bieden. De stoelleuning en armleuningen van de Axia 2.2 zijn gemakkelijk verstelbaar, terwijl het kantelmachanisme van deze stoel een dynamische zithouding mogelijk maakt. De Axia 2.2 is dan ook de ideale projectstoel en een geschikte stoel voor elk soort kantoorwerk, zowel thuis als op locatie!

Compleet aanbod

Bekijk nu ons ruime assortiment bureaustoelen van Axia en bestel het voor jou perfecte model. Er is keuze in overvloed. Zo kun je gaan voor onze fraaie Axia 2.0 bureaustoel. Maar ook zijn de Axia 2.2 en de Axia 2.5 slimme keuzes als je voor optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs gaat. Wanneer je vragen hebt of jouw ideale model bureaustoel niet direct kunt vinden, bel dan gerust met onze ervaren en vriendelijke klantenservice. Onze professionele medewerkers helpen je vrijblijvend en snel verder om de perfecte bureaustoel te vinden. Graag tot ziens!

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel