Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Eames bureaustoelen

Eames bureaustoel kopen? Lees hier alles over zodat u de juiste keuze kunt maken voor de beste prijs voor Eames bureaustoelen.

Als er één stoel is waar de investering zich snel terugverdient, dan is het wel de bureaustoel. De bureaustoel is het meubelstuk dat het meest intensief wordt gebruikt en moet daarom aan verschillende eisen voldoen. En Charles en Ray Eames begrepen dit heel goed met elke design bureaustoel uit de bureaustoelenserie.


leren bureaustoel


bureau23


bureau22


bureau1


bureau2


bureaustoel zwart leer


BEKIJK ALLE BUREAUSTOELEN

Beter en comfortabeler werken op de Eames bureaustoel

Wij zijn ervan overtuigd dat u geen spijt zult hebben van uw keuze voor een bureaustoel uit de Eames serie. Want afgezien van het feit dat de vormgeving van de bureaustoel mooi is, zit u heerlijk in de stoel. En als u heel vaak gebruik maakt van bureaustoelen, is comfort zeker belangrijk. Elke bureaustoel is ontworpen met het oog op comfort en design. Charles Eames heeft verschillende versies gemaakt, elk met een geselecteerd aantal materialen. Naast leder is er ook een Eames design bureaustoel verkrijgbaar in mesh en skai. Wilt u ook genieten van optimaal zitcomfort op een mooi uitziende bureaustoel? Dan moet u zeker een design bureaustoel uit de Eames serie overwegen.

Maak werken weer leuk

Of u nu van plan bent om deze bureaustoel in huis te halen voor een eenpersoonskantoor of op zoek bent naar design vergaderstoelen voor het hele kantoor: Een Eames kantoorstoel is altijd comfortabel en ziet er altijd prachtig uit.

De Eames bureaustoel is ontworpen door de ontwerper Charles Eames. Hij is vooral bekend geworden door de klassieke Eames stoel. Met de Eames Replica bureaustoel kan iedereen genieten van het tijdloze design van de ergonomische stoelen. Deze is namelijk ook betaalbaar voor de gewone man.

Een Eames Replica is een perfecte reproductie van het origineel, maar dan wel tegen veel lagere prijzen. Maar er liggen ook gevaren op de loer met dergelijke Eames Replica’s, omdat sommige winkels slechte kwaliteit verkopen. Daarom moet u heel voorzichtig zijn bij het zoeken naar een Eames stoel en alleen kopen bij gerenommeerde winkels.

Het ontstaan van de Eames stoel

De Aluminium Group of Charles Eames heeft de Eames bureaustoel ontwikkeld. De Aluminium Group kreeg de taak om een stoel te maken voor zowel binnen- als buitengebruik. In 1958 ontstond het eerste model van de Eames kantoorstoel. Sindsdien is de bureaustoel verder ontwikkeld en verbeterd tot de Eames kantoorstoel van tegenwoordig. Het bijzondere en unieke uiterlijk is het handelsmerk geworden van de stoel. De Eames bureaustoel is in de vergaderzalen van veel topbedrijven te vinden vanwege zijn functionaliteit, comfort en luxueuze uitstraling.

Eames bureaustoel review en ervaringen

De ideeën van het ontwerperspaar Charles en Ray Eames hebben wereldwijd voor sensatie gezorgd. Het zijn vooral hun zitmeubelen die met enorm veel succes zijn bekroond. De veronderstelling dat een designmeubel slechts een kunstwerk is om naar te kijken omdat het gewoonweg te oncomfortabel is om op te zitten, kan in sommige gevallen waar zijn. Eames bureaustoelen kenmerken zich echter door een ergonomische vorm die is aangepast aan het menselijk lichaam en het daaruit voortvloeiende hoge zitcomfort.

De Eames bureaustoel ervaringen zijn dan ook veelal zeer positief. Maar het is niet alleen het zitcomfort dat Eames bureaustoelen zo gewild maakt. In combinatie met het topdesign is dit zitmeubel een lust voor het oog en wordt het een representatief deel van de ruimte dat de aandacht trekt in het kantoor of thuis.

Breng kleur op de werkplek!

Hier vindt u Eames bureaustoelen in een breed scala aan kleuren. Wij bieden u deze fantastische zitmeubelen aan in bijvoorbeeld caramel, hemelsblauw, turquoise, donkerrood, groen en oranje, maar ook in gedempte kleuren zoals zwart, wit, ivoor en grijs. Bestel nu Eames bureaustoelen. Wilt u ons complete assortiment Eames bureaustoelen zien? Zoek uit welke Eames stoel u bij ons kunt kopen. U vindt er zeker kwaliteit, design en comfort. Onze klanten waarderen dat.

Neem afscheid van visueel saaie, oncomfortabele bureaustoelen en kies deze top kwaliteit bureaustoelen in een prachtig design. Onze Eames bureaustoelen zullen u inspireren en zullen u zeker lang begeleiden. Vind hier de beste Eames bureaustoel prijs. Als u vragen heeft over onze producten, kunt u ons bereiken via ons contactformulier of via telefoon of e-mail.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP