Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

Dauphin bureaustoelen

Dauphin bureaustoel kopen? Lees hier alles over zodat u de juiste keuze kunt maken voor de beste prijs voor Dauphin bureaustoelen.


stoel4


bureau22


Dauphin bureaustoel


dauphin bureaustoelen


bureau2


bureau1


BEKIJK ALLE DAUPHIN BUREAUSTOELEN

Dauphin is een bekend bedrijf dat in 1969 werd opgericht en zijn hoofdkantoor staat in Offenhausen – een gemeente in de regio Neurenberg. Naast diverse meubelstukken zoals kantoortafels, industriële stoelen en projectstoelen, produceert het bedrijf voornamelijk bureaustoelen. De comfortabele zitpositie van mensen in zowel het privé- als het openbare leven ligt het bedrijf bijzonder na aan het hart. Dauphin bureaustoelen zijn dan ook zeer gewild. Intussen zijn veel series van de succesvolle bureaustoelenfabrikant geproduceerd. De Dauphin Shape productfamilie van bureaustoelen is zeer populair en succesvol gebleken, omdat bijvoorbeeld het Syncro 3D Balance-mechanisme ergonomisch ideale zitoplossingen biedt voor zowel kleine als grote mensen en voor elk budget.

Waarom een Dauphin bureaustoel kopen?

In deze snel evoluerende wereld van concurrentie en vooruitgang is het een bewezen feit dat mensen nauwelijks genoeg tijd krijgen om thuis voor zichzelf te zorgen.
Het is voor ons verplicht om minstens de helft van de dag op kantoor te zitten en ons werk te doen. Als het kantoor niet over de juiste apparatuur en faciliteiten voor de medewerkers beschikt, kunnen de medewerkers ernstige gezondheidsproblemen krijgen. Ook de uitstraling van het kantoor is van grote betekenis. Tegenwoordig wordt bijna alle apparatuur zorgvuldig gekozen om het comfort van de medewerkers en directie te waarborgen.

Dauphin ervaringen: een unieke zithouding

Dauphin bureaustoelen, onderscheiden zich door hun ergonomische vormgeving, hun geavanceerde bedieningsmechanismen en hun hoge esthetische waarde. Dauphin bureaustoelen, ontworpen in overeenstemming met Europees wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen, voldoen aan alle ergonomische, technologische en esthetische eisen. Ze ondersteunen de juiste lichaamshouding en bevorderen de gezondheid op de werkplek. Ze dragen bij aan het geestelijk en lichamelijk welzijn en verbeteren de efficiëntie en productiviteit van de werknemers.

De hele dag door comfortabel

Vooral als u elke dag veel tijd op een bureaustoel doorbrengt, moet u comfortabel en – heel belangrijk – rug vriendelijk zitten. Om de perfecte zitpositie te vinden, zijn er verschillende regels die u moet volgen. Zo moet er bijvoorbeeld een beweegbare rugleuning zijn, moet het toetsenbord van de computer plat op de tafel liggen en moeten de armen een rechte hoek vormen. U moet ook letten op de positie van de benen en ook hier moet u een rechte hoek maken in de holte van de knie. Als u klein bent, zijn voetsteunen een goede hulp. Nek- en rugpijn in de avond kan worden vermeden of verminderd. Naast de juiste houding en het herhaaldelijk veranderen van de zitpositie door de persoon, is de juiste bureaustoel een belangrijk criterium.

De werk-, bezoekers- of vergaderstoelen zijn meestal minder uitgebreid uitgerust, vooral in de verstelmogelijkheden. Deze zijn echter niet ontworpen voor regelmatig en langdurig zitten, maar zijn bedoeld om een comfortabele, maar in de tijd beperkte oplossing te bieden.
Bureaustoelen en vooral de ergonomische zitmodellen van Dauphin zijn ideaal voor gebruik op lange kantoordagen. Het is belangrijk dat de stoel alle aanpassingen levert die u persoonlijk nodig heeft of nodig acht. Kijk daarom voor de aankoop goed naar wat het gekozen model biedt en wat er mogelijk ontbreekt. Hoe meer aanpassingen en extra functies een bureaustoel heeft, hoe meer u deze kunt aanpassen.

Dauphin bureaustoel review

De fabrikant overtuigt in testen met de Shape Economy stoel van Dauphin. Meerdere sites hebben deze draaistoel getest. Het model kreeg een zeer goede positieve beoordeling. De Shape-Economy-2 biedt de koper verschillende comfortfuncties, zoals diepteverstelling, Synchro-Activ-Balans, zitdiepteverstelling of zelfs een lendensteun in de rugleuning. De dauphin ervaringen zijn over het algemeen zeer goed.

Dauphin bureaustoelen zijn niet alleen overtuigend in de tests, maar ook andere producten spreken de kopers aan. Klassieke, elegante ontwerpen en toch het hoogst mogelijke niveau van zitcomfort zijn belangrijk voor de fabrikant. Ook de Dauphin kantoorstoel wordt onder dit credo geproduceerd. Verschillende uitrustingen en comfortfuncties zijn vaak terug te vinden in de prijs, dus let op wat het gekozen model u te bieden heeft. Een stoel die ontworpen is voor minder lang zitten heeft aanzienlijk minder instelfuncties nodig dan een stoel die ontworpen is voor een hele werkdag.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel