Vergelijk 1000+ bureaustoelen

Groot assortiment

Laagste prijzen

BenS bureaustoelen

Op zoek naar een BenS bureaustoel? BenS bureaustoelen staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en lange levensduur. Geen wonder dat dit merk een van de meest gebruikte bureaustoelen zijn op zakelijke kantoren. Ook een BenS bureaustoel kopen?  Bekijk het gehele assortiment hieronder.

Toont alle 4 resultaten

Eigenschappen van BenS

Als je een bureaustoel van het merk BenS aanschaft, kies je voor kwaliteit. Bijna alle bureaustoelen uit het assortiment beschikken over de strengste ARBO eisen en keurmerken. De meeste producten beschikken over het officiële EN1335-keurmerk. EN 1335 is een Europese norm voor kantoorstoelen en geeft aan dat een product voldoet aan de richtlijnen rondom de instellingen en afmetingen van de stoel, zodat deze ergonomisch is en voldoet als goede, ergonomische werkplek.

Zo kun je niet alleen de armleuningen verstellen naar een gewenste positie, maar ook de rugleuning. Dit is erg belangrijk omdat je een groot deel van de dag achter je computer zit. BenS bureaustoelen voorkomen een slechte zithouding en lichamelijke klachten. Ook is de hoogte makkelijk in te stellen met een gaslift hoogteverstelling.  Of je nu kiest voor een stoffe bekleding of een leren oppervlak, alle bureaustoelen worden afgewerkt met kwaliteitsbekleding.

Over BenS kantoormeubelen

BenS kantoormeubelen is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in kantoormeubelen. Ze bestaan al ruim 20 jaar en zijn gevestigd in Apeldoorn. Om de identiteit van de ontwerpen en het merk te behouden worden alle stoelen ontworpen door ontwerpers uit Italië. Alles staat in het teken van een lange levensduur en zitcomfort.

Klantenservice is een belangrijk onderdeel en daarom zit er standaard 3 jaar garantie op alle bureaustoelen in het assortiment!

Populaire BenS bureaustoelen

Elk merk heeft de zogenaamde 'hardlopers': modellen die het meest populair zijn onder de consument en het vaakst verkocht worden. Bij BenS zijn dat de volgende 4 modellen;

BenS 803 BSC-3

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve, niet te dure kantoorstoel, dan is de BenS 803-SC-3 een uitstekende keuze. De BenS 803-SC-3 is het instapmodel van BenS. Voor minder dan €300 euro heb je deze bureaustoel al in huis. Een voordeel van dit model is de in hoogte verstelbare armleggers. Veel bureaustoelen hebben deze optie niet, waardoor ze niet ergonomisch zijn. Het verstellen van de armleuningen op juiste hoogte voorkomt rugklachten. 

BenS 837 Ergo-4

Een ergonomische bureaustoel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de BenS 837-Ergo-4. Deze stoel komt in verschillende kleuren en beschikt over het synchro tension systeem. Dit mechanisme laat de zitting en rugleuning met elkaar meebewegen, waardoor je altijd comfortabel zit. Net als alle andere modellen s ook dit model TÜV getest en goedgekeurd. 

BenS 851H Eco-2

Wanneer je een eigen thuiskantoor aan het inrichten bent is het goed om een blik te werpen op deze BenS bureaustoel. De 851-Eco-2 is zeer goed geprijsd en beschikt over een zacht zitoppervlak dat gemaakt is om de hele dag comfort te bieden. De opties bij deze bureaustoel zijn iets beperkter dan bij de luxere modellen. Zo zijn de armleuningen niet in 4 richtingen verstelbaar. Wel heeft de stoel een hoofdleuning die sommige andere BenS kantoormeubelen weer niet hebben. 

Ook zware mensen hoeven niet te vrezen, de stoel is bestemd tegen een maximaal belastbaar gewicht van 130 kg.

Onze favoriete bureaustoelen van 2023

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

DXRacer Formula F08 - Gamestoel

DXRacer Formula F08 - Gamestoel