Bens bureaustoelen

Bens bureaustoel kopen? Lees hier alles over zodat u de juiste keuze kunt maken voor de beste prijs voor Bens bureaustoelen.

Een ergonomische Bens bureaustoel zit perfect en werkt optimaal. Op veel manieren in te stellen, dus geschikt voor jong en oud en geproduceerd met degelijke materialen. Je wil lekker zitten, ook als je thuis achter je bureau aan het werk bent. Je wil zeker geen rugklachten of andere vervelende pijntjes ervaren tijdens en na het werken op je thuiskantoor of wanneer je een middagje lekker aan het gamen bent geweest. Daarom ben je op zoek naar een bureaustoel, die voor intensief gebruik is geschikt. Zowel voor gewoon werk zoals schrijven of je administratie doen als voor gamen.


BEKIJK ALLE BENS BUREAUSTOELEN


bens bureaustoel


bens bureaustoelen


stoel 94


bureau 95


bureau 96


bureau 97


BEKIJK ALLE BENS BUREAUSTOELEN

Bens bureaustoel review:

Uit onze Bens bureaustoel blijkt dat deze zit als een vorst. Doordat de bureaustoel op allerlei manieren te verstellen is is hij voor iedereen geschikt. De comfortabele stoel zorgt voor een heerlijke zit waardoor je met een goede concentratie je werk kunt doen. Of super chill kunt gamen! Of je nou een uurtje of een hele dag erop zit, het maakt echt niet uit, de benas kantoorstoel heeft zo een uitmuntende zit dat je hem hartstikke lang kunt gebruiken. Alle Bens kantoormeubelen zijn trouwens perfect! De kwaliteit-prijs verhouding is subliem en de zit van alle Bens bureaustoelen is fenomenaal.

Bens kantoorstoel voor werk en plezier

De Bens 803 is een voorbeeld van perfect zitcomfort. De robuuste en ergonomische bureaustoel is standaard voorzien van PHD wielen die geschikt zijn voor zowel harde als zachte vloeren. Ook heeft deze kantoorstoel van Bens in hoogte verstelbare armleggers, een speciale comfort rug met zwarte Mesh netbespanning, luxe knee-tilt kantelmechanisme met gewichtsinstelling en een zwart gestoffeerde zitting van luxueuze voorgevormde foam. De PHD wieltjes zijn goed voor op zachte vloerbedekking maar ook op harde en gladde vloeren. De hoogte kun je instellen door middel van een gaslift die TÜV getest is.

De breedte van de zitting, de rug en de armleggers is instelbaar. Bovendien zijn de armleggers draaibaar. Ook de lendesteun in de rugleuning is verstelbaar in diepte en in hoogte. Kortom, de Bens 803 is een uiterst comfortabele Bens bureaustoel. De Bens 807 is een echte luxe ergonomische bureaustoel met veel instelmogelijkheden, voorzien van een Donati mechaniek. Deze mooi ogende bureaustoel met een zeer luxe uitstraling heeft nog meer instel mogelijkheden. De ergonomische kantoorstoel BenS 807 is voorzien van een met stof beklede zitting en netweave rug. De in hoogte verstelbare 4D armleggers zijn draaibaar en in de breedte en in de diepte verstelbaar.

Bens kantoormeubelen

Een comfort rug met zwarte Mesh netbespanning, de rugleuning is in hoogte verstelbaar en van verstelbare lendesteun in de rug voorzien. Ook het luxe knee-tilt kantelmechanisme met gewichtsinstelling van het merk Donati ontbreekt niet. Hij heeft een mechaniek met zitdiepteverstelling en een zitting van luxe voorgevormd foam. De PHD wielen zijn geschikt voor vloerbedekking en harde vloeren en de hoogteverstelling geschiedt met behulp van een gaslift die TÜV getest is. Model Bens 807 is getest en goedgekeurd volgens ANSI/BIFMA X 5.1-2011 door TÜV Sud en de stoel heeft een Greenguard certificaat.

Bens stoelen ervaringen

Voor een gezonde zithouding is een goede ergonomische bureaustoel nodig. Dit is van het grootste belang voor mensen met een overwegend zittend beroep aan een bureau, thuis of op kantoor. Op een verkeerde manier zitten kan leiden tot allerlei klachten. Bij Bens stoelen is dit geen probleem. Een juist afgestelde ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat je in een gezonde houding werkt en zit. Hierdoor wordt jouw productiviteit hoger en krijg je meer plezier in je werk.

Al jouw bewegingen die je op de stoel maakt worden perfect op de ergonomische Bens kantoorstoelen ondersteund. Gamers vinden dit natuurlijk geweldig en prettig om te horen. 

Belangrijk, want zo wordt je lichaam minder belast en kun je door de ergonomische BenS bureaustoelen comfortabel, ontspannen en langdurig zonder problemen je werk doen. De BenS kantoorstoelen, zoals de Bens bureustoel, de Bens 803 en de Bens 807, hebben allemaal een prachtige uitstraling, een geweldig zitcomfort en heel veel instelmogelijkheden, zodat je altijd de perfecte zit kunt vinden!