Beste bureau voor in een kleine kamer [Test 2024]

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste bureau voor in een kleine kamer [Test 2024]

Onze favoriete bureau voor in een kleine kamer

Piranha NEON Bureau

Piranha NEON Bureau

Verblijf jij regelmatig in een kleine ruimte of studeer je op kamers en heb je hierdoor moeite met het uitzoeken van een goed bureau? Dan heb je zeker op het juiste artikel geklikt!

Wij van Jouwbureaustoel hebben namelijk recent een bureau voor in een kleine kamer test uitgevoerd. Naar aanleiding van de resultaten in dit onderzoek kunnen we met trots bekend maken dat de Piranha NEON Bureau het allerbeste bureau voor in een kleine kamer is!

Het beste bureau voor in een kleine kamer 2024 beschikt over een luxueus en modern design waarbij er goed gebruik wordt gemaakt van de hoogte en dus ideaal is voor een kleine ruimte. Daarnaast staat het werk comfort hoog in het vaandel dankzij de uitstekende functionaliteiten, een absoluut hoogtepunt van je kleine kamer dus!

Wil je meer weten over het beste bureau voor in een kleine kamer? Klik dan snel op de onderstaande button!

Wist je dat een goed bureau je helpt om beter te studeren of te werken, zelfs in een kleine kamer? Veel bureaus zijn groot en nemen veel ruimte in beslag, wat lastig kan zijn als je in een studentenkamer of een andere kleine ruimte woont. Hoe los je dit op? Gelukkig zijn er tegenwoordig handige bureaus die perfect passen in de kleinste ruimtes.

Steeds meer mensen hebben moeite om het juiste bureau te vinden voor hun kleine kamer. Wij willen je hierbij graag helpen. Daarom hebben we een test uitgevoerd om de beste bureaus voor kleine kamers in 2024 te vinden.

In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen van de beste bureaus voor kleine kamers, leuke alternatieve opties en handige tips om een goed bureau te kiezen. Benieuwd naar de beste bureaus voor jouw kleine kamer? Scrol dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Bureaus voor in een kleine kamer

Piranha NEON Bureau

Beste koop bureau kleine kamer
1. Piranha NEON Bureau

Piranha OSCAR Hoekbureau

Beste hoekbureau kleine kamer
2. Piranha OSCAR Hoekbureau

Piranha MNNOW Bureau

Beste compacte bureau kleine kamer
3. Piranha MNNOW Bureau

Nancy's Bureau Op Wielen

Beste computerbureau kleine kamer
4. Nancy's Bureau Op Wielen

Computertafel Bureau Op Wielen

Beste bureau kleine kamer montage
5. Computertafel Bureau Op Wielen


Top 10 Bureaus voor in een kleine kamer

Heb jij geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knop te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de meest geschikte bureaus voor in een kleine kamer.

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je een overzicht van de juiste opties te zien krijgt.


Waar moet je op letten bij het kopen van een bureau voor in een kleine kamer?

Wat is een goed bureau voor in een kleine kamer en waar moet je letten bij het kopen van dit soort bureaus? Het kopen van een geschikt bureau voor in een kleine kamer is niet altijd even makkelijk. Ga jij een geschikt bureau voor in een kleine kamer kopen? Dan raden we je aan om niet voor de eerste de beste bureau voor in een kleine kamer aanbieding te gaan maar eerst enig onderzoek te verrichten waarbij je rekening houdt met een aantal belangrijke criteria voordat je een aankoop verricht.

Om dit te kunnen doen hebben we hieronder een aantal belangrijke criteria opgesomd die jou kunnen helpen in je koopoverweging. Deze criteria hebben wij zelf ook gebruikt in onze test, daarbij lijken deze criteria tevens sterk op het beste bureau voor in een kleine kamer volgens de consumentenbond. Hierdoor kan je gerichter opzoek en verklein je de kans op een miskoop!

Bureau ontwerp

Je bent natuurlijk opzoek naar een bureau dat perfect in jouw kleine kamer past, om een geschikt bureau te vinden is het allereerst belangrijk dat je kijkt naar het ontwerp van het desbetreffende bureau. Een breed ontworpen bureau is namelijk nadelig voor kleine ruimtes. We raden je aan om te kijken hoe er gebruik is gemaakt van de hoogte in het bureau ontwerp.

Hoge en compacte bureaus hebben over het algemeen veel voordeel in een kleinere omgeving, op deze manier benut je je kleine ruimte optimaal. 

Mobiliteit

Ten tweede is het ook zeer handig om te kijken naar de mobiliteit van een bureau voor je kleine kamer. Het zou kunnen voor komen dat je in een kleine ruimte flexibel wenst gebruik te maken van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Het is dan ook heel handig als je je bureau eenvoudig kunt verplaatsen.

We adviseren je dan ook om voordat je een aankoop verricht te kijken of het bureau over universele wielen beschikt waardoor je hem makkelijker kan verplaatsen. Idealiter heeft een bureau voor in een kleine kamer twee wielen om te bewegen en twee wielen om te remmen. Hierdoor beschik je over een goede mobiliteit en blijft je bureau altijd op zijn plek staan. 

Werkoppervlak & opbergplanken 

Idealiter wens je ook dat je bureau over een goed en ruim werkoppervlak beschikt waarbij je ook nog eens je spullen eenvoudig kunt plaatsen op de opbergplanken. We raden je aan om te kijken of het bureau over een dik en redelijk groot werkoppervlak beschikt. Hierbij is het wenselijk dat het werkoppervlak een hoog draaggewicht heeft en tevens waterafstotend, slijtvast en eenvoudig te reinigen is. 

Verder adviseren we je ook om te kijken naar eventueel een uittreklade voor je toetsenbord en handige plankjes waar je al je spulletjes binnen handbereik zitten. 

Installatie

Tot slot is het ook belangrijk dat er gekeken wordt naar het installatie proces van een bureau. Het kan voorkomen dat je het bureau zelf in elkaar dient te zetten en dat dit een heel gedoe met zich mee kan brengen. Het zou fijner zijn als je bureau kant en klaar geheel klaar voor gebruik aan de stoep wordt geleverd. Echter is dit bij de meeste leveringen helaas niet het geval.

Controleer daarom altijd in de productspecificaties of je het bureau na de levering nog in elkaar moet zetten. Als dit het geval is raden wij je aan om de taal van de handleiding te controleren deze is meestal online te vinden. 


Wat is het beste bureau voor in een kleine kamer?

Welk bureau voor in een kleine kamer is het beste? Nu we eindelijk zijn aangekomen bij de testresultaten en onze felbegeerde top 5 lijst geven we graag uitgebreid antwoord op deze vraag. In de onderstaande sectie hebben we alle bureaus voor in een kleine kamer gecategoriseerd zodat niemand deze pagina teleurgesteld verlaat. Hieronder worden de bureaus voor in een kleine kamer kort geïntroduceerd waarna de voor en nadelen van ieder bureau op een rijtje worden gezet.

Tevens kun je een overzicht vinden van de beoordelingscriteria die zijn gekoppeld aan de eindbeoordelingen van ieder bureau. De eindbeoordelingen zijn gebaseerd op de testresultaten, externe reviews en de input van de tientallen deelnemers die mee hadden gewerkt aan de test. We zouden het zeer op prijs stellen als je ons laat weten welke bureau voor in een kleine kamer jouw persoonlijke favoriet is! 

1. Piranha NEON Bureau

Piranha NEON Bureau

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.3

Design

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

We trappen deze top 5 lijst gelijk af met de grote winnaar! Zoals je wellicht al heb kunnen lezen is de op de Piranha NEON Bureau als beste uit te test gekomen en hierdoor de beste koop die je in huis kan halen. Hieronder vertellen we je maar al te graag waarom dit het beste bureau voor in een kleine kamer is!

Dit bureau is compact, licht van gewicht een eenvoudig te verplaatsen, door het slanke bureau ontwerp waarbij de focus voornamelijk licht op de hoogte is dit het allerbeste bureau voor in een kleine kamer. Daarnaast beschikt dit bureau over een kwalitatief werk oppervlak en diverse opbergplanken waarop je van alles kunt uitstallen.

Het moderne en luxueuze kleurgebruik is goed te combineren met de overige kantoor of studie artikelen die plaats kunnen nemen op het bureau. Hierop kan je namelijk goed een bureauonderlegger gebruiken!

Dit bureau is een absolute hoogtepunt voor in je kleine kamer. Wil je meer weten over het allerbeste bureau voor in een kleine kamer? Klik dan op snel op de de bovenstaande button!

Voordelen

 • Kwalitatief werkoppervlak & genoeg opbergmogelijkheden
 • Universele wielen set om te remmen en rijden
 • Luxe & modern design
 • Compact & licht van gewicht

Nadelen

 • Geen

2. Piranha OSCAR Hoekbureau 

Piranha OSCAR Hoekbureau

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.4

Design

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Hecht je veel waarde aan het design van een bureau en ben je toevallig opzoek zijn naar een prachtig hoekbureau voor in een kleine kamer? Dan zit je hier zeker goed! Op de tweede plaats is namelijk het Piranha OSCAR Hoekbureau geëindigd. Dit hoekbureau is speciaal in de hoogte ontworpen zodat jij alle ruimte in je kleine kamer optimaal kan benutten!

Het Piranha OSCAR Hoekbureau is voorzien van handige opbergruimtes die zijn onderverdeeld in drie opbergplanken waar je al je gewenste spullen kwijt kan raken. Daarnaast kom dit hoogwaardige hoekbureau met een handige uitschuifbare lade dat ideaal is voor een toetsenbord, ben je klaar met werken of studeren dan kan je het laadje geruisloos weer naar binnen schuiven, handig he!

Verder zorgt het verstevigde metalen frame voor extra stabiliteit en geeft een gevoel van veiligheid. Tevens heb je bij de aanschaf van dit hoekbureau recht op de 2 jarige garantie mocht er iets niet tot toebehoren functioneren. 

Voordelen

 • Prachtig design
 • Meerdere opbergruimtes
 • Inschuifbare toetsenbordhouder
 • Stevige en stabiele ligging

Nadelen

 • Geen wielen set

3. Piranha MNNOW Bureau

Piranha MNNOW Bureau

8.9

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.6

Design

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij toevallig opzoek naar een uiterst compact, praktisch en klein bureautje voor in jouw kleine kamer? Dan ben je vast blij om te lezen dat we de derde plek hebben wegegeven aan het Piranha MNNOW Bureau. Dit bureau past namelijk geheid in elke ruimte waarin je je bevind, hoe leuk is dat!

Ook dit bureau beschikt over een zeer handig uitreklaadje waarop je eenvoudig een toetsenbord en een muis kan plaatsen. Het frame van dit bureau is stevig en gemaakt van robuust staal. Met de ideale oppervlakte van 70 bij 55 centimeter is dit het ideale formaat voor iedere kleine ruimte! Mocht je dus nog opzoek zijn naar een klein bureau met een hoogwaardige kwaliteit dan is dit wellicht de perfecte match voor jou!

Voordelen

 • Zeer compact en geschikt voor iedere ruimte 
 • Stevig frame met een uitrekbare lade
 • Diverse opbergplankjes

Nadelen

 • Handleiding in het Engels montage duurt iets langer

4. Nancy's Bureau Op Wielen

Nancy's Bureau Op Wielen

8.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.4

Design

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Respectievelijk hebben we op de vierde plaats het Nancy's Bureau Op Wielen geselecteerd als het beste computerbureau voor in een kleine kamer. Dit bureau beschikt namelijk over alles wat een goed computer bureau dient te hebben. Hierbij kan je denken aan een stabiel en excellent werk oppervlak waar je genoeg ruimte hebt om al je gewenste computer accessoires op neer te zetten. 

Dit bureau voor in een kleine kamer beschikt tevens ook over uitschuifbare lade dat ideaal is voor een toetsenbord. In combinatie met het moderne design en het ruime opberg oppervlak aan de onderzijde is dit een echte eycatcher voor jouw kleine en knusse kamer!

Tevens kan je dit bureau ook makkelijk verplaatsen middels de universele wielen set, 2 wielen zorgen ervoor dat je kan rijden en 2 wielen laten het bureau ten alle tijden stabiel op zijn staan. Hadden we al vermeld dat je dit bureau super eenvoudig kan instaleren? Alle onderdelen bevatten handige nummers waardoor je ze in een keer op de juiste plek krijgt, daarnaast zijn worden alle overige benodigdheden bij de aanschaf van dit bureau meegeleverd.

Voordelen

 • Zeer geschikt om te gebruiken als computer bureau
 • Modern design met een ruim werkoppervlak
 • Universele wielen set
 • Zeer eenvoudig te instaleren

Nadelen

 • Duurder geprijsd

5. Computertafel Bureau Op Wielen

Computertafel Bureau Op Wielen

8.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.1

Design

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste maar zeker niet de minste hebben we gekozen om het Computertafel Bureau Op Wielen op te nemen in onze top 5 lijst. Dit bureau is opgenomen in deze top 5 lijst mede door de duidelijke handleiding en de snelle montage mogelijkheden, hierdoor heb je dit bureau in een mum van tijd in elkaar gezet!

Het grote werkblad van dit bureau is van een fijne dikte, waterafstotend en tevens zeer eenvoudig schoon te maken, handig he! Ook beschikt dit bureau over universele wielen set waardoor je jouw eigen werkplek vanaf nu makkelijk kan verplaatsen naar de andere kant van de kamer. 

Dankzij het draaggewicht van wel 30 kilo kan je bijna alle kantoorartikelen kwijt op dit kleine en compacte bureautje. En door de zeer eenvoudige instructies monteer je dit bureau binnen een paar minuten, wie wil dat nou niet!

Voordelen

 • Zeer eenvoudig te monteren
 • Hoog draagbaar gewicht
 • Reinigbaar, waterafstotend en groot werkblad
 • Universele wielenset

Nadelen

 • Alleen beschikbaar in wit
 • Relatief duur geprijsd

Veelgestelde vragen

Wat is het beste bureau voor een kleine kamer?

Het beste bureau voor een kleine kamer is compact, multifunctioneel en biedt voldoende opbergruimte. Een hoekbureau of een inklapbaar bureau kan ruimte besparen en je werkruimte optimaal benutten.

Hoe kies ik een bureau voor een kleine kamer?

Kies een bureau dat past bij de afmetingen van je kamer en je behoeften. Meet de beschikbare ruimte zorgvuldig en overweeg bureaus met ingebouwde planken of lades om extra opbergruimte te creëren zonder veel extra ruimte in beslag te nemen. Je kunt ook een kijkje nemen bij de consumentenbond, waar ze verschillende producten testen.

Zijn er bureaus die speciaal ontworpen zijn voor kleine ruimtes?

Ja, er zijn bureaus speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Deze bureaus zijn vaak compact, hebben een slim ontwerp met opbergruimte en kunnen gemakkelijk worden ingeklapt of verplaatst. Zoek naar termen zoals "ruimtebesparend" of "compact bureau" bij je zoektocht.

ALLEEN VANDAAG:
kortingen tot 70% bij Bol.com op bureaustoelen! OP=OP